Informatieavond aanleg nieuwe N18 op 21 juni

07 juni 2016

Op dinsdag 21 juni organiseert Rijkswaterstaat samen met Noaber18 een informatieavond over de aanleg van de nieuwe N18 die na de zomer van start gaat.

De bijeenkomst vindt plaats in resort Bad Boekelo en start om 19.30 uur. Inwoners van de gemeente Enschede en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Werkzaamheden en planning

Tijdens de avond krijgen bezoekers de eerste drie kwartier informatie over het project ‘N18 Varsseveld-Enschede’ en het nieuwe tracé tussen Groenlo en Enschede. U krijgt uitleg over het de manier van werken, de planning, gevolgen voor de omgeving en wat er wordt gedaan om overlast te beperken. Aansluitend kunt u van 20.15 tot 21.00 uur terecht bij de thematafels voor meer gedetailleerde informatie over de planning, uitvoering en het ontwerp van de nieuwe N18. Hier kunt u ook terecht met eventuele vragen.

  • Wanneer: dinsdag 21 juni, 19.30-21.00 uur
  • Waar: resort Bad Boekelo, Oude Deldenerweg 203, 7548 PM Boekelo

Aanleg N18 Groenlo-Enschede

Rijkswaterstaat heeft Noaber18 opdracht gegeven tot de aanleg van het N18-tracé tussen Groenlo en Enschede. De nieuwe weg leidt het verkeer om de kernen van Eibergen, Haaksbergen en Usselo heen en zorgt voor een betere bereikbaarheid en verkeersveiligheid. Aannemer Noaber18 is verantwoordelijk voor de bouw van de N18 tussen Groenlo en Enschede. Voor de aanpassingen tussen Varsseveld en Groenlo wordt nog een aannemer gezocht. Meer informatie over dit gedeelte van de N18 volgt in een later stadium. Het hele project moet in de tweede helft van 2018 klaar zijn.

Meer weten?

Meer informatie over de N18 Varsseveld-Enschede is te vinden op de website van Rijkswaterstaat en in de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt 6x per jaar verzonden naar belangstellenden. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief; selecteer de optie ‘Nieuwsbrief Rijkswaterstaat N18, de nieuwe Twenteroute’ halverwege de pagina en volg de stappen.

Ook op de website en de gemeentepagina’s van de gemeente Enschede leest u binnenkort meer over de nieuwe Twenteroute. In augustus komt een Noaber18-app beschikbaar met actuele informatie over bouwwerkzaamheden, omleidingsroutes en meer praktische informatie.