Inloopbijeenkomst Afghanistan (ISAF) Veteranen

12 oktober 2021

Vrijdag 15 oktober voor veteranen uit Enschede

Een initiatiefgroep van Afghanistan Veteranen organiseert in samenwerking met de NATRES, en met medewerking van de gemeente Enschede op vrijdag 15 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur een inloopbijeenkomst voor veteranen uit Enschede.

De organisatie realiseert zich dat de situatie in Afghanistan veel veteranen bezighoudt en dat dit zowel geldt voor de uitgezonden militairen naar Afghanistan als voor militairen die elders uitgezonden zijn geweest. Ondanks dat velen elkaar al via netwerken en sociale media weten te vinden, wil de initiatiefgroep deze speciale inloopbijeenkomst om elkaar informeel te ontmoeten aanbieden.

Veteranen zijn welkom tussen 19.00 – 21.00 uur om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een kop koffie. Er is geen vast programma met sprekers, want het gaat erom dat de veteranen elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten en in een ongedwongen sfeer elkaar kunnen spreken en met elkaar van gedachten kunnen wisselen.

De bijeenkomst wordt gehouden bij de NATRES, locatie 10 Natres Bataljon (Complex Twente aan de Lonnekerveldweg 30, 7524 PP Enschede) op 15 oktober aanstaande tussen 19.00 – 21.00 uur.

Indien u, als veteraan, aanwezig wilt zijn dan kunt zich op 15 oktober om 19.00 uur aanmelden bij de ingang van het NATRES complex met een geldig paspoort, ID kaart of rijbewijs of om de doorgang bij de ingang van het complex te versnellen kunt u zich ook aanmelden via: Enschedese.ISAF.veteranen@outlook.com onder vermelding van uw: achternaam, voorletters en een geldig paspoort, ID kaart of rijbewijs nummer.

Te allen tijde dient u zich, bij de ingang van het NATRES complex, te melden met 1 van deze geldige identificatie documenten.