Inloopbijeenkomst over Centrumkwadraat (Spoorzone)

Impressie van het Centrumkwadraat
10 oktober 2019

Op woensdagavond 16 oktober houdt de gemeente een inloopbijeenkomst over de nieuwe plannen voor Centrumkwadraat, de nieuwe naam van de Spoorzone.

De inloopbijeenkomst is van 18.30 tot 20.30 uur in de kantine van het Stadskantoor (Hengelosestraat 51).

Nieuwe ambities

De afgelopen jaren zijn in Centrumkwadraat meer dan 800 woningen gerealiseerd of in voorbereiding. Onder meer in Boddenkamp, In ’t Zeggelt en rond de Melkhal. De komende jaren wil de gemeente nieuwe deellocaties in Centrumkwadraat gaan ontwikkelen. De gemeente heeft als ambitie om de kwaliteit van (het centrum van) Enschede te vergroten. Zoals het Stationsplein als ontvangstruimte van de stad, de Molenstraat waar aantrekkelijk wonen in moderne architectuur en oude panden hand in hand gaan, met een nieuwe fiets- en voetgangerstunnel onder het station door en met de Molenstraat als autoluwe fietsverbinding van oost naar west.

Ambities in beeld gebracht

De ambities voor Centrumkwadraat zijn ook in beeld gebracht. Ze geven een impressie hoe de deellocaties  er in de toekomst uit kunnen zien. Ook benieuwd naar de ambities voor Centrumkwadraat? Kom dan op woensdagavond 16 oktober naar het Stadskantoor.

Inloopbijeenkomst Centrumkwadraat

Datum en tijd: woensdag 16 oktober, 18.30 – 20.30 uur

Locatie: Stadskantoor (kantine), Hengelosestraat 51 Enschede