Inzicht in uw energieverbruik én gratis uw radiatoren laten inregelen?

29 juli 2020

Ontvang één van de 2000 meetsets (t.w.v. €99) en doe mee aan het onderzoek Radiator WaterBalans

De Gemeente Enschede gaat haar inwoners helpen besparen op hun energierekening! Op dit moment wordt daarvoor Energieloket Enschede ontwikkelt. Voordat het loket écht open en online gaat, beginnen we met een groot onderzoek om inzicht te krijgen in het verbruik van energie en de besparingsmogelijkheden in Enschede.

Wat verbruikt u?

Als u zelf alvast inzicht wilt krijgen in waar al die kWh elektriciteit en m3 gas in uw huis blijven, meld u dan snel aan. Er zijn maar 2000 meetinstrumenten beschikbaar!

Huisbaasje

Het meetinstrument, dat u na aanmelding bij Energieloket Enschede een jaar gratis mag gebruiken, heet Huisbaasje. Huisbaasje is samen met de consumentenbond speciaal ontwikkeld om consumenten inzicht te geven in hun energieverbruik. Uit voorgaande onderzoeken blijkt dat het gebruik van Huisbaasje niet alleen inzicht geeft in het verbruik, de gebruikers besparen hierdoor in het in het eerste jaar ook gemiddeld 10% op hun energierekening. Een mooie reden om mee te doen aan het onderzoek!

Nog meer besparen?!

Bent u er supersnel bij, dan maakt u ook kans om mee te doen aan een extra onderzoek naar de effecten van het goed inregelen van uw cv-installatie (Radiator WaterBalans).

De eerste 750 aanmeldingen komen hiervoor in aanmerking en het kan een besparing van 10 tot 25% op uw gasrekening opleveren. Normaal kost het inregelen van uw cv-installatie ongeveer 450 euro!

Meedoen is kosteloos, we vragen slechts toestemming om uw verbruiksgegevens anoniem te gebruiken en als Energieloket Enschede opengaat deze daarin te publiceren.

MELD U AAN