Kavels op maat via vernieuwde kavelwebsite

11 juni 2019

Gemeente Enschede heeft haar kavelwebsite vernieuwd.

Het aanbod van woningbouwkavels in Enschede is vanaf nu in één klik te bekijken, net als de huidige en toekomstige kavelbouwprojecten. De kavelsite van de gemeente helpt bij het vinden van de juiste kavel voor ieders woonbehoefte.

Wethouder Jeroen Diepemaat beaamt dit: “De kavelwebsite is de eerste oriënterende stap in het ontwikkelen van uw droomhuis. Het is de kunst om de kavel te zoeken die bij uw woonvisie past.” Door te bouwen volgens particulier opdrachtgeverschap krijgt u alle ruimte om een woning te realiseren zoals u dat voor ogen heeft. Het is een leuke, maar uitdagende ervaring die tijd, creativiteit en soms ook improvisatievermogen vraagt.

Eenvoudig kavels vinden

De website is van alle gemakken voorzien op een manier zoals ook bij woningwebsite Funda gebruikelijk is. Naast het actuele aanbod en informatie over procedures en bouwmogelijkheden, vindt u ook ervaringen van bewoners. Kortom het vinden van de geschikte kavel is nu nog eenvoudiger.

Actueel aanbod

Op de vernieuwde website is nog een aantal kavels beschikbaar. Zo zijn er kavels beschikbaar in De Driehoek in Glanerbrug en Het Brunink in Enschede Zuid. De Driehoek is uiterst geschikt om woonwensen samen te brengen in een huis naar eigen smaak. Het vrije uitzicht van de meeste kavels op de Heutinkbeek en het groene ‘achterland’ versterkt het buitenlevengevoel en zorgt ervoor dat de ruimtebeleving optimaal is. Op de kavels kunt u geschakeld bouwen, maar ook vrijstaand of twee-onder-een-kapwoningen zijn in dit plan mogelijk. 

Website

Benieuwd naar het huidige aanbod in Enschede of wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Bezoek de kavelwebsite via enschede.nl/kavelstekoop.