Kom naar de Doen! Beurs in Oost

Doen Beurs
12 juni 2019

Op donderdag 20 juni is er een Doen! Beurs in stadsdeel Oost.

De Doen! Beurs is een participatiemarkt waar inwoners van de gemeente Enschede informatie kunnen krijgen over (vrijwilligerswerk)werk en het aanbod van activiteiten in de eigen buurt. Deze zomer is de Doen! Beurs gericht op de bewoners van Hogeland – Zuid en Ribbelt, Stokhorst en Schreurserve. De locatie is sportvereniging Sparta aan de Kotkampweg.

Iets doen maakt het leven leuker!

De gemeente organiseert in elk stadsdeel Doen! Beurzen en roept een deel van de inwoners op verplicht te verschijnen. Inwoners die langdurig een inkomensvoorziening hebben van de gemeente worden uitgedaagd om bij een vereniging of club aan te sluiten. Juist door mee te doen, een helpende hand uit te steken bij een vereniging en kansen te krijgen voor een startkwalificatie, wordt de stap naar betaald werk kleiner.

Voor iedereen

Een Doen! Beurs is niet alleen voor genodigden. Inwoners die op zoek zijn naar een vrijwilligersfunctie zijn van harte welkom. Op de beursvloer staan diverse instellingen en verenigingen. Van kledingbank tot sportclub. De functies zijn passend op de uren en mogelijkheden van de belangstellende.

De Doen! Beurs is voor belangstellende niet-genodigden te bezoeken van 9.30 tot 13.00 uur. Sportvereniging Sparta is gevestigd aan de Kotkampweg 44.