Kom naar de nieuwjaarsbijeenkomsten op 9 en 10 januari

03 januari 2017

Op 9 januari 2017 zijn de nieuwjaarsbijeenkomsten van de gemeente Enschede in het Stadhuis en in de stadsdelen Oost, Zuid en West. In stadsdeel Noord is de nieuwjaarsbijeenkomst op 10 januari.

Stadhuis

Op maandag 9 januari van 20.00 tot 22.00 uur wordt in het Stadhuis, Langestraat 24, de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Enschede gehouden. De gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders nodigen u hiervoor van harte uit.

Met u willen we graag het jaar 2017 inluiden en stilstaan bij wat de stad u en ons gaat brengen in dit nieuwe jaar. Graag tot ziens op 9 januari!

Stadsdelen

Er is het afgelopen jaar veel gebeurd in de Stadsdelen. Genoeg om bij stil te staan en om trots op te zijn. Een mooi moment om dit te doen is tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst, die maandag 9 januari wordt gehouden in de stadsdelen Oost, Zuid en West.

Stadsdeel Noord houdt haar nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdag 10 januari.

De stadsdeelwethouders zijn namens de gemeente gastheer en zullen een toespraak verzorgen. Buurtbewoners, wijkraden, medewerkers van de instellingen in de servicecentra, leden van culturele- en sportverenigingen zijn van 16.30 tot 18.30 uur van harte welkom op locatie in de wijk. Uw aanwezigheid als 'noaber' wordt die middag zeer op prijs gesteld.

Locaties

  • Stadsdeel Noord: AKI ArtEZ Academie voor Art & Design,Hulsmaatstraat 35
  • Stadsdeel Oost: Muziekvereniging Wilhelmina, Schipholtstraat 41
  • Stadsdeel Zuid: Servicecentrum Zuid, Wesselerbrinklaan 102
  • Stadsdeel West: Servicecentrum West, B.W. ter Kuilestraat 33