Komend weekend kruispunt Gronausestraat / Oostweg / Euregioweg afgesloten

03 mei 2017

Op vrijdag 5 mei vanaf 19.00 uur gaat het kruispunt Gronausestraat / Oostweg / Euregioweg dicht voor het verkeer vanwege groot onderhoud.

Naast het aanbrengen van nieuwe asfaltlagen en markeringen worden nieuwe detectielussen voor de verkeerslichten aangebracht.  Om deze werkzaamheden in deze korte periode uit te voeren wordt dag en nacht doorgewerkt. De werkzaamheden lopen door tot uiterlijk maandagochtend 8 mei 06.00 uur.

Lijnbussen en fietsers

Voor de lijnbussen vanaf Enschede naar Glanerbrug en terug en voor de fietsers wordt een doorrijdmogelijkheid open gehouden onder begeleiding van verkeersregelaars.

Omleidingsroute

Er wordt een omleidingsroute ingesteld via Gronau ( Amtsvennweg ), N35, Zuiderval en singels. Vanuit Losser is het advies om naar Enschede te rijden via de Lossersestraat. Dit geldt dan voor beide richtingen.

Werkzaamheden Gronausestraat en Oostweg tot en met vrijdag 5 mei

Deze week tot en met vrijdag 5 mei wordt de Gronausestraat geasfalteerd, van singel tot Heidevlinder.  Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden over de busbaan geleid

Ook is de Oostweg deze week tot en met 5 mei, tussen rotonde Keppelerdijk en N35, geheel afgesloten. Er wordt een sluis voor landbouwvoertuigen aangelegd. Deze wordt aangelegd zodat landbouwvoertuigen dan niet meer door de woonwijk rijden.

Vanwege deze werkzaamheden wordt het verkeer aan de westzijde omgeleid via de N35/Zuiderval/singels/Gronausestraat en aan de oostzijde via de N35/Amtsvennweg/Gronau/Gronausestraat.