Lichtjesavond: herinnering verlicht

15 december 2016

De gemeente Enschede organiseert een herdenkingsbijeenkomst op 30 december om 19.00 uur op de Westerbegraafplaats aan de Hengelosestraat 487. De bijeenkomst is bedoeld om troost te geven aan al die mensen die hun dierbare zo missen.

Iedereen, jong en oud, is welkom om mee te maken hoe in de donkere dagen rond Oud & Nieuw mensen samen steun, herkenning en troost kunnen vinden. Ook wanneer een dierbare elders is begraven of gecremeerd bent u van harte welkom.

De begraafplaats zal die avond sfeervol met fakkels verlicht worden. Op een waardige en respectvolle wijze worden dierbaren herinnerd door middel van passende woorden met muzikale omlijsting. Men krijgt een kaarsje aangeboden om op het graf van hun dierbare te zetten of op een algemene gedenkplek op de begraafplaats. Na afloop is er gelegenheid om samen in de aula na te praten met een kop koffie , thee of warme chocolademelk.

Kosten zijn er niet aan verbonden en men hoeft zich niet van te voren aan te melden.

Voor vragen of meer informatie, neem dan contact op met de organisatie (Westerbegraafplaats) via: 053-4359131 of gedenkpark@enschede.nl