Lotgenotengroep Omgaan met rouw en verlies

19 oktober 2016

Is er in uw naaste omgeving een dierbare overleden en hebt u hier in het dagelijks leven nog last van? Bijvoorbeeld omdat u zich erg alleen voelt of omdat u wordt overspoeld door verdriet? Meld u dan aan voor de lotgenotengroep Omgaan met rouw en verlies die Wijkteams Enschede vanaf 30 november organiseert. Dit is een groep voor personen vanaf 18 jaar.

In zes bijeenkomsten werken we aan het leren omgaan met rouw en verlies. De training is op woensdagavonden van 19.00 tot 20.45 uur en wordt begeleid door twee trainers. De groep bestaat uit ten hoogste 8 deelnemers. Deelname is gratis.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot 15 november per mail aan trainingen@wijkteamsenschede.nl of telefonisch via 053-4817900.

Over Wijkteams Enschede

Wijkteams Enschede is er voor alle inwoners, van alle leeftijden en voor allerlei hulp- en ondersteuningsvragen. Voor bijvoorbeeld ondersteuning bij de opvoeding en zorg voor een kind. Of voor ondersteuning in de huishouding of begeleiding in het dagelijks leven. Als u er zelf niet uitkomt, kunt u een beroep doen op de professionele hulp van Wijkteams Enschede. Kijk voor meer informatie op www.wijkteamsenschede.nl.

Wijkteams Enschede is een samenwerking tussen de gemeente Enschede en de SMD Enschede-Haaksbergen.