‘Meet the Future’ tijdens de Open dag Technology Base!

05 september 2018

Kijken, doen en beleven met technologische hoogstandjes, Vliegshow en Veiligheidsdag

Technology Base ligt in het groen verscholen, tussen Enschede, Hengelo en Oldenzaal, op het terrein van de voormalige vliegbasis Twenthe. Een spannende plek met zijn shelters, hangars en start- en landingsbaan. Op 16 september gaan hier de poorten open voor jong en oud. Bekijk hier nieuwe uitvindingen, technieken en materialen. Leer alles over veiligheid op Twente Safety Campus. Bezoek demonstraties van de brandweer. Vergaap je aan de vliegshow op Twente Airport!

Kom kijken naar prototypes van onbemande luchtvaartuigen en de raceteams van Universiteit Twente. Probeer een nieuw soort fiets uit en leer over het nut van Virtual Reality en Eyetrackers. Bekijk vliegtuigen van dichtbij, maar natuurlijk ook de vliegshow! De line-up bestaat in elk geval al uit de Dutch Thunder Yaks, Fokker Four, Dirk Evers (Pitts special), Dutch Hunter en Steve van Dijck (P51 Mustang).

Twente Safety Campus, onderdeel van Brandweer Twente, bestaat dit jaar 10 jaar en organiseert een Veiligheidsdag. Wat gebeurt er met u als u enkele glazen alcohol op hebt? Hoe ontvlucht u uw huis bij brand? Bekijk de oefeningen van hulpdiensten. Voor de jongsten is er een waterspel!

Wanneer:
16 september van 11.00 tot 17.00 uur

Waar:
Technology Base, Vliegveldstraat 100, Enschede.
Let op: de Open Dag is uitsluitend toegankelijk met de pendelbus of fiets. Op meetthefuture.nu vindt u alle info over Vervoer en Parkeren

Tickets:
U heeft een ticket nodig dat u kunt bestellen op meetthefuture.nu.