Nieuwe bouwkavels Het Brunink in de verkoop

22 maart 2017

De kavelverkoop in Het Brunink verloopt bijzonder goed. Bijna alle kavels zijn verkocht of onder optie. Om aan de aanhoudende vraag te voldoen is er binnenkort een uitgifte van 15 nieuwe kavels in Het Brunink (deelgebied Buitenveld).

Veel vrijheid in het ontwerp

Het Brunink is een prachtige wijk in het groen aan de zuidrand van Enschede. Landelijk wonen met de stad dichtbij. Sinds eind vorig jaar hebben kavelkopers hier nog meer vrijheid gekregen in wat ze mogen bouwen. Er zijn zelfs mogelijkheden voor gelijkvloers wonen.

Informatiemarkt op 1 april

Heeft u belangstelling voor een kavel in Het Brunink? Kom dan op zaterdag 1 april naar het Stadhuis (Langestraat 24). Vanaf 11.00 tot 13.00 uur is er een informatiemarkt over deze nieuwe kavels. U kunt zich dan goed oriënteren op de kansen die het Brunink u biedt.

Maandag 10 april 2017 loting

De verkoop van de kavels vindt plaats door loting. De loting is op maandag 10 april om 19.00 uur bij notariskantoor Hofsteenge & Wesseling.

Meer weten?

Bekijk de website www.enschede.nl/kavelstekoop of neem contact op met Bureau Kaveluitgifte van de gemeente Enschede via kaveluitgifte@enschede.nl of 06-10306623.