Nieuwe business ideeën voor MKB-ers door Saxion studenten

13 oktober 2016

Beste ondernemer!
Verandert er veel om u heen? Verschijnen er iedere week nieuwe concurrenten op plekken die u niet verwacht? Ziet u nieuwe kansen ontstaan en ontbreekt het u aan de tijd om erop in te springen? En bent u MKB-ondernemer in Enschede in de industrie, handel of dienstverlening met minimaal 5 medewerkers?

Doe dan mee aan het project Multiply: een business-school-student en deskundige professionals dagen u drie maanden lang uit om ‘out of the box’ te denken en marktkansen om te zetten in nieuwe business. Denk aan internationalisering, nieuwe serviceconcepten, marketing- en salesideeën. De student schrijft onder professionele begeleiding een concreet uitvoerbaar businessplan dat u helpt mee te veranderen de komende jaren!

Meld u snel aan!

Start van het project Multiply is half november. Aanmelding kan tot 26 oktober a.s. bij Marije Hendriksen op m.hendriksen@enschede.nl. Het aantal deelnemers is beperkt dus meld u snel aan!

Een beetje tijd, koffie en een werkplek

We verwachten van u, naast een beetje tijd, koffie en een werkplek vooral commitment om tot een duurzaam businessplan te komen. Er zijn geen kosten verbonden aan dit project.

Innoveren is noodzakelijk

Multiply komt tot stand uit een constatering van vier partners: Saxion, Rabobank Enschede-Haaksbergen, CeeCee en gemeente Enschede. MKB’ers zijn elke dag druk met het runnen van hun bedrijf waardoor er weinig tijd en aandacht overblijft om in te springen op nieuwe ontwikkelingen. En innoveren en snel kunnen schakelen is noodzakelijk om gezond ondernemer te blijven.

Waarom heet het project Multiply?

Delen is vermenigvuldigen. Het delen van kennis, ideeën en inspiratie zorgt voor een positief sneeuwbaleffect. Door het verbinden van mensen en het delen van kwaliteiten kunnen we met elkaar geweldige resultaten behalen. Door ideeën te delen komt er ruimte voor inspiratie en wordt kennis of daadkracht vermenigvuldigd.

Aanmelden kan tot 26 oktober a.s. bij Marije Hendriksen op m.hendriksen@enschede.nl

Multiply is een samenwerking tussen Saxion, Gemeente Enschede, Rabobank Enschede-Haaksbergen en CeeCee. Ook IKT, TKT en MKB Twente ondersteunen het project.