Nieuwe kavels in Boddenkamp

05 oktober 2016

Vrijdag 14 oktober nieuwe kavels in verkoop.

Het gaat uitstekend met de verkoop van kavels in Boddenkamp. Chantal Monnikhof van Bureau Kaveluitgifte: ‘Boddenkamp is een wijk op loopafstand van het centrum. Het is dan ook niet verwonderlijk dat alle kavels in Boddenkamp op dit moment of verkocht of in optie zijn. Om toch aan de aanhoudende vraag te voldoen starten we op vrijdag 14 oktober van 9.00 tot 10.0 uur in de Ambachtsschool met de verkoop van nieuwe kavels in Boddenkamp.’

Laatste grote kaveluitgifte

Het is de laatste grote uitgifte van kavels in Boddenkamp. Het zijn kavels op een locatie gelegen midden in Boddenkamp. Hier worden flexibele kavels – u bepaalt zelf de kavelbreedte – uitgegeven met veel bouwvrijheid. Naar verwachting gaat het om 15 tot 20 kavels. Na deze verkoopronde resteren er nog slechts 3 kavels tegenover de Ambachtsschool. Deze worden pas uitgegeven als er meer duidelijkheid is over de plannen met dit gebouw.

8 oktober kavelmarkt in Stadhuis

Belangstellenden voor een kavel in Boddenkamp zijn op zaterdag 8 oktober welkom in het Stadhuis. Van 11.00 tot 13.00 uur is er dan een informatiemarkt over de Boddenkampkavels. U kunt zich dan nader laten informeren over de kansen die Boddenkamp u biedt!

Meer weten

Mail: kaveluitgifte@enschede.nl.