Nieuwe kavels Rosink: welstandvrij en vrije kavelgrootte

28 november informatiemarkt in het Stadhuis

De nieuwe kaveluitgifte van de gemeente in het Rosink onderscheidt zich door maximale vrijheid. Belangstellenden bepalen zelf de grootte van hun kavel en er gelden nauwelijks bebouwingseisen (welstandvrij). Op 28 november is er een informatiemarkt in het Stadhuis. Voor de kavels wordt op 9 december geloot. Het plangebied het  Rosink  ligt vlak bij Usselo, aan de Rosinkweg. De locatie  is landelijk gelegen, met alle stedelijke voorzieningen  in de directe nabijheid.

Informatiemarkt 28 november

Op  zaterdag 28 november aanstaande organiseert de gemeente van 11.00 - 13.00 uur een informatiemarkt over de Rosinkkavels in het Stadhuis (Langestraat 24). Een informatiepakket is vanaf nu te verkrijgen via Bureau Kaveluitgifte 053 – 481 51 41 of kaveluitgifte@enschede.nl. Meer informatie is te vinden op enschede.nl/kavelstekoop

Loting 9 december

Voor de kavels geldt een lotingssysteem. Geïnteresseerden kunnen zich tot woensdag 9 december 12.00 uur aanmelden bij Hofsteenge & Wesseling notarissen te Enschede. Vervolgens vindt nog diezelfde dag de loting plaats.