Nominatie Eelco Eerenberg Beste Bestuurder van Nederland

08 januari 2018

We zijn er bijzonder trots op dat onze wethouder Eelco Eerenberg is genomineerd voor de titel Beste Bestuurder van Nederland. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het tijdschrift Binnenlands Bestuur.

U kunt ervoor zorgen dat Eelco wint, door een stem uit te brengen via http://www.binnenlandsbestuur.nl/bestebestuurder2017

Helemaal mooi is dat in de top 10 nog 2 Twentse bestuurders staan: burgemeester Arjen Gerritsen van Almelo en wethouder Claudio Bruggink van Hengelo.  

In 2015 al Beste Bestuurder jonger dan 40 jaar

Binnenlands Bestuur schrijft over Eelco Eerenberg:

“In 2015 werd hij al verkozen tot Beste Bestuurder jonger dan 40 jaar. Eerenberg wordt door collega’s geprezen om zijn heldere en transparante manier van communiceren, zijn kennis van dossiers, de snelheid waarmee hij tot een oplossing komt én zijn fotografisch geheugen. Dit jaar wordt vooral zijn werk voor de duurzaamheidscampagne ‘Enschede Wekt Op’ aangehaald. Maar ook schuwt hij een ingewikkeld onderwerp als jeugdzorg niet. De wijze waarop hij proactief landelijke en lokale spelers aan elkaar weet te verbinden, levert hem veel waardering op.”