Officiële opening van het nieuwe MST - Zorgmarkt

In de afgelopen jaren, maanden en weken is er hard gewerkt: de bouw, inrichting en de verhuizing maken dat het ziekenhuis nu volop in bedrijf is. Daarom is de tijd aangebroken om het nieuwe MST officieel te openen.

Zaterdag 11 juni 2016 is het zover. Het MST heet de inwoners uit de regio van harte welkom in het nieuwe ziekenhuis. Deze dag staat niet alleen het prachtige ziekenhuis centraal, maar wordt ook de topzorg gepresenteerd die het MST biedt.

Rond het middaguur wordt de officiële openingshandeling verricht op het Koningsplein. Daarna start de zorgmarkt in de atria waar u over de topzorg van MST geïnformeerd wordt, en waar u deze ook kunt beleven en ervaren. De hele middag zijn er voor het publiek verschillende feestelijke activiteiten op en rond het Koningsplein.

Welkom in de wereld van MST. Uw Ziekenhuis.

In de vijf atria van het ziekenhuis staan de dokters klaar op de Zorgmarkt om u de bijzondere zorg van MST te laten beleven: Wat is het unieke van het Vrouw Kind Centrum? Hoe organiseert Oncologisch Centrum MST de zorg voor patiënten met kanker? Wat is de betekenis van Thorax Centrum Twente? Wat maakt de neurochirurgie in MST zo bijzonder? De artsen demonstreren hoe operaties verlopen en zij vertellen u over de medische zorg die zij leveren en de betekenis van de specialistische zorg voor de regio. Daarnaast kunt u nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen en innovaties op medisch gebied bekijken, die door wetenschappers van de Universiteit Twente en MST worden getoond. Zo tonen de specialistische centra een aantal innovatieve technieken voor onderzoek en behandeling van kanker, bij aandoeningen aan hart en vaten en het zenuwstelsel.

Er is de gelegenheid om u aan te melden voor een bezoek aan de Zorgmarkt, waar u tussen 13.00 en 17.00 uur tijdens sessies van ca. 1,5 uur kennis maakt met de wereld van MST.
U kunt zich hiervoor met uw e-mailadres aanmelden via mst.nl/zorgmarkt. Het aantal bezoekers is beperkt, dus wees er snel bij.