Onduidelijke brief ontvangen? Stuur deze op

27 juli 2017

Veel inwoners van Enschede ontvangen lastige brieven. Daar wil Expeditie Enschede iets aan doen. Zij vragen inwoners om onduidelijke brieven in te sturen deze zomer. Tot september worden alle onduidelijke brieven verzameld. Daarna gaan ze samen met inwoners aan de slag om de eerste brieven te verbeteren. Dus: heeft u een onduidelijke brief ontvangen? Stuur deze dan naar brieven@enschede.nl.

Brievenactie Expeditie Enschede

Expeditie Enschede is een initiatief waarin wijkcoaches en jongeren samen optrekken. Samen willen ze zaken waar jongeren tegen aanlopen, verbeteren. Eén van de zaken waar deze jongeren tegen aanlopen zijn de onduidelijke brieven die zij ontvangen. Van de gemeente maar ook van heel veel  andere organisaties. Met dit initiatief willen ze hier iets aan doen. Zodat jongeren meer kansen krijgen in onze maatschappij. Gemeente Enschede ondersteunt dit initiatief van harte.

Onduidelijke brief? Stuur deze in

De brievenactie loopt deze hele zomer. Tot september kunnen inwoners alle soorten onduidelijke brieven sturen naar brieven@enschede.nl. Het maakt daarbij niet uit of het een brief van de gemeente is of een andere organisatie. Uit alle inzenders loten zij 10 inwoners die het leuk vinden om samen met Wethouder Jeroen Hatenboer hier over door te praten tijdens een ontbijt.

Meld u aan om mee te denken

Expeditie Enschede zoekt ook inwoners die het leuk vinden om mee te denken over betere brieven. Heeft u interesse? Geef dit dan door via brieven@enschede.nl. Wilt u meer weten over Expeditie Enschede? Kijk dan op https://nl-nl.facebook.com/ExpeditieEnschede/.