Opfriscursus Scootmobiel VVN 29 oktober 2019 

08 oktober 2019

Bent u inwoner van de gemeente Enschede en heeft u een scootmobiel? Ook in 2019 wordt in de gemeente Enschede een opfriscursus scootmobiel georganiseerd.

Deze dag is bedoeld om scootmobielbezitters veiliger en met meer plezier aan het verkeer te laten deelnemen en wordt in opdracht van de gemeente Enschede gehouden.  

  • Datum: dinsdag 29 oktober 2019, van 13.30 – 16.30 uur 
  • Locatie: Speeltuinvereniging Bruggert, P. de Molijnstraat 20 in Enschede 

De cursus begint om 13.30 uur en duurt tot ca. 16.30 uur. U wordt verzocht uw eigen scootmobiel mee te nemen. Deelname aan de cursus is gratis. 

Kennis opfrissen en oefenen 

U krijgt in een gezellige en ongedwongen sfeer de kans om uw kennis van de verkeersregels op te frissen en te oefenen met het gebruik van de scootmobiel. De training bestaat uit een theoriegedeelte over de verkeersregels voor scootmobielgebruikers, het oefenen met de scootmobiel op een afgesloten parcours en een rit over straat onder begeleiding van een instructeur.  

Na afloop ontvangt een ieder een bewijs van deelname. De cursus is ontwikkeld en wordt gegeven door Veilig Verkeer Nederland en de instructeurs zijn hiervoor speciaal opgeleid.  

Aanmelden 

Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit adviseert VVN u direct aan te melden via de website van VVN of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Scootmobiel Enschede. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer. 

Bel voor meer informatie naar Joop van Bel: 06 – 50 21 26 91. U ontvangt ongeveer 1 week voor aanvang van de cursus een bevestigingsbrief.