Presentatie parkwoningen Jannink Courtyard

Impressie van het Jannink Courtyard
01 oktober 2019

Op woensdag 9 oktober presenteert Hegeman Bouwgroep een bijzonder nieuwbouwproject vlakbij het centrum van Enschede: Jannink Courtyard.

Dit project bestaat uit 18 stadse villa’s en eigentijdse herenhuizen in een groene omgeving.  Prijs vanaf € 495.000,= v.o.n.. Tijd: vrije inloop tussen 20.00 en 21.30 uur. Locatie: restaurant Joann, Nijverheidstraat 2, Enschede. Meer informatie: www.janninkcourtyard.nl.

Rust en comfort midden in de stad

Wonen in de stad op een hoog kwaliteitsniveau en tegelijk genieten van rust en ruimte. Dat bieden de woningen van Jannink Courtyard, onderdeel van het nieuwe Jannink Kwartier. Laat je inspireren door de maquettes, artist’s impressions en plattegronden. De architecten en de landschapsarchitect vertellen je tijdens de avond graag meer over het hedendaagse ontwerp met hoogwaardige materialen. Highlights zijn de vormgeving van de gevels, de ondergrondse privé-parkeerplekken en de parkachtige omgeving. Er zijn bij elke woning allerlei individuele keuzes mogelijk. Natuurlijk zijn ook de makelaar en de ontwikkelaar aanwezig en restaurant Joann serveert een hapje en een drankje. De brochure en verkooptekeningen krijg je die avond mee naar huis.