Prijsuitreiking tekenwedstrijd Sjors Sportief

09 oktober 2017

Vanaf 9 oktober kunnen alle basisschoolleerling  zich via  sjorssportief.nl inschrijven voor één of meerdere sportkennismakings-cursussen.

Maandag 9 oktober kregen de eerste scholen de boekjes in hun klas uitgereikt. In deze boekjes staat het aanbod van ruim 60 sportorganisaties van gemeente Enschede. Kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool kunnen kennis maken met diverse sporten binnen de gemeente. Dit gebeurt door middel van zogeheten kennismakingscursussen. Alle kinderen ontvangen hun boekje in de week van 9 oktober en kunnen zich aanmelden voor heel veel sportactiviteiten.

Voor Imran Sadad van basisschool De Zuidsprong was er nog een mooie prijs. Hij werd eerste in de tekenwedstrijd met maar liefst 229 stemmen. Uit handen van wethouder Jurgen van Houdt (wethouder Sport) kreeg hij het eerste Sjorsboekje en een waardebon voor een middag gratis zwemmen bij Aquadrome met zijn hele klas!

Sjors Sportief maakt het mogelijk dat kinderen op vrijblijvende wijze kennis kunnen maken met diverse takken van sport. Voor meer informatie, kijk op http://sportaal.nl/activiteiten/sjorssportief/