Sport & spelinstuif aan de Varviksweg

sport en spelinstuif Varviksweg
Bewegen, zo is bewezen, is en blijft belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen.

sport en spelinstuif VarvikswegDe commissie Binnensingel Zuid-Oost ondersteunt dit van harte en is daarom vanaf dinsdag 3 november een wekelijkse nieuwe sport & spelinstuif voor leerlingen van de basisschool gestart.

Deze sport & spelinstuif vindt elke dinsdagmiddag plaats in de gymzaal aan de Varviksweg 5A. De instuif wordt begeleid door de combinatiefunctionaris, Jeroen Kamp. Jeroen is een gediplomeerde vakleerkracht lichamelijke opvoeding. Hij wordt ondersteund door stagiaires van het ROC Sport & Bewegen. Met spel en oefeningen bewegen de kinderen lekker voluit. Omdat de sport & spelinstuif binnen is, gaat het elke week gewoon door ongeacht het weer. Wanneer ouders het op prijs stellen kunnen zij rustig blijven kijken naar de vorderingen van hun kinderen of zij kunnen meehelpen bij bepaalde onderdelen.

Twee leeftijdsgroepen

Er wordt gewerkt in 2 verschillende groepen: Leerlingen uit de onderbouw (groep 1t/m 4) kunnen van 15.00-15.45 uur vrij spelen en bewegen. Leerlingen van de bovenbouw (groep 5 t/m 8) zijn van 15.45-16.30 uur aan de beurt. De instuif is een initiatief van de Binnensingelcommissie Zuid Oost in samenwerking met de combinatiefunctionaris Sport en Bewegen.

Door een financiƫle bijdrage uit het wijkbudget van de Wijkraad Zuid-Oost is de deelname gratis.