Uitdaging Fietsroute Boswinkel

08 maart 2017

Fietst u regelmatig over de nieuwe fietsstraat door Boswinkel? Download dan de SMART app en spaar voor leuke cadeaus!

De uitdaging

Fiets tien keer over de fietsstraat en spaar voor aantrekkelijke beloningen. Die beloningen kunnen worden verzilverd bij de volgende ondernemers uit Boswinkel: Vindiets, Restaria Boswinkel, Profile Broeksema en MaxiWash. Wie de uitdaging voltooit, maakt bovendien kans op een wellnessweekend!

Wegens succes herhaald

Afgelopen najaar vond deze actie voor het eerst plaats. Toen waren er 180 deelnemers. Om meer mensen de gelegenheid te geven om mee te doen, wordt de actie verlengd. Wie vorig jaar de uitdaging volbracht heeft, kan niet opnieuw meedoen.

Fietsstraat

De Belgiëlaan en de Wethouder Elhorststraat zijn vorig jaar vernieuwd. Deze verbinding door Boswinkel vormt een snelle fietsroute tussen Wesselerbrink, het centrum en het station. De route is ook handig voor inwoners van Helmerhoek-Zuid en bezoekers van sportpark Wesselerbrink.

Via deze route omzeil je de verkeerslichten op de Burg. Van Veenlaan. Je fietst door de leuke wijk Boswinkel en hebt veel minder last van het autoverkeer.

Enschede Fietsstad 2020

Fietsen is in. Daarom zet de gemeente samen met Fietsstadpartners stevig in op de fiets. Zo komen er goede en veilige fietsvoorzieningen en wordt veilig fietsen gepromoot. Met leuke acties worden inwoners en werknemers in Enschede uitgedaagd om vaker de fiets te pakken. Op de website www.enschedefietsstad.nl vindt u meer informatie over deze campagne en de lopende acties.