Vernieuwde stadsdeelpagina’s op enschede.nl

02 september 2020

Op de stadsdeelpagina’s vindt u alle informatie over uw eigen wijk

U kunt terecht op enschede.nl/centrum, enschede.nl/noord, enschede.nl/oost, enschede.nl/zuid en enschede.nl/west om meer te weten te komen over uw wijk of buurt. Op de stadsdeelpagina’s vindt u informatie over het stadsdeel waar u woont, werkt of gewoon meer over wilt weten. Zo vindt u er informatie over waar u terecht kan met een hulpvraag of hoe u een melding doet van bijvoorbeeld een kapotte straatlantaarn. U vindt er ook het laatste nieuws uit het stadsdeel en hoe u bijvoorbeeld in contact komt met team Stadsdeelmanagement.

Team Stadsdeelmanagement helpt

In ieder stadsdeel werkt een team Stadsdeelmanagement. Dit team is er voor inwoners, ondernemers, instellingen en professionals. Zoekt u een gesprekspartner om in de wijk of buurt iets voor elkaar te krijgen? De wijkregisseurs van Stadsdeelmanagement helpen u graag. Het team kent de wijken van het stadsdeel. Ze weten precies wat er allemaal speelt. Ze ondersteunen, faciliteren en adviseren om gezamenlijk de plannen of problemen aan te pakken.

Via mail op de hoogte blijven

U kunt zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van de gemeente Enschede. Dat kan via enschede.nl/nieuwsbrief.  U kunt zelf kiezen over welke rubriek u de nieuwsberichten wekelijks wilt ontvangen. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste gebeurtenissen in de stad.