Vrijheidsbrunch op 5 mei 2017

19 april 2017

Op 5 mei staan we stil bij de vrijheid in ons land. We vieren onze vrijheid, maar worden ons tegelijkertijd bewust dat vrijheid niet vanzelfsprekend is.

Aukje Grimm, Yassir Halimi en Johanneke ten Broeke zijn ambassadeurs van de Vrijheid van Enschede en willen in samenwerking met de gemeente Enschede, deze boodschap graag verspreiden.

Praten over vrijheid

Jongeren, ouderen die de oorlog hebben meegemaakt of mensen die zijn gevlucht naar de vrijheid nodigen we graag uit bij de vrijheidsbrunch op 5 mei tussen 10.00 en 12.00 uur in het stadhuis van Enschede. Tijdens de brunch is er volop mogelijkheid met elkaar in gesprek te gaan en persoonlijke verhalen over de oorlog of de vrijheid te delen. Aan de brunch zijn geen kosten verbonden. Lijkt het u interessant en gezellig om bij deze brunch te zijn, kunt u contact opnemen via vrijheidsontbijt@gmail.com of telefonisch 06-81136208.

Afsluitend is er een bijeenkomst op de Oude Markt waar om 12.00 uur het vrijheidsvuur ontstoken wordt en de vrijheidsvlag wordt gehesen.