Vrijwilligerswerk in de spotlights tijdens NLdoet

12 maart 2019

Ook onze wethouders dragen hun steentje bij.

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Kloppend hart

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen.

Wethouders

Ook onze wethouders dragen hun steentje bij tijdens NLdoet. Zo helpt Arjan Kampman op vrijdag 15 maart mee bij het planten van fruitbomen bij het Thomashuis in de Helmerhoek. Diezelfde dag is Eelco Eerenberg bij Mediant Helmerzijde te vinden. Op zaterdag 16 maart klust Niels van den Berg aan het clubgebouw van de Scouting Euregio, verzorgt Jeroen Diepemaat dieren van de ponyboerderij ’t Bouwhuis en ruimt Jurgen van Houdt zwerfafval op in Boekelo.

Zin om mee te helpen? Kijk op www.nldoet.nl om je aan te melden bij een van de vele activiteiten in onze gemeente.