Wereldmuziekkoor IntervOcaal genomineerd voor Ambassade van de Verdraagzaamheid

afbeelding met voorbeeld
18 september 2019

Een bijzondere nominatie voor het Enschedese multiculturele wereldkoor IntervOcaal.

Stichting Eén Land Eén Samenleving en stichting het Paleis van de Verdraagzaamheid hebben het koor genomineerd voor de titel Ambassade van de Verdraagzaamheid.

Wat het koor zo bijzonder maakt is dat het leden kent uit allerlei verschillende landen en culturen. Onder leiding van dirigent Diet Gerritsen zingt IntevOcaal liederen uit de hele wereld. RTV Oost bracht onlangs een bezoek aan het koor en sprak met verschillende koorleden. Het item is te bekijken op de website van RTV Oost

Ambassade van de Verdraagzaamheid

Stichting Paleis van de Verdraagzaamheid organiseert jaarlijks een verkiezing voor initiatieven die de verdraagzaamheid bevorderen. Dit jaar kent deze verkiezing één kandidaat uit iedere provincie. Stemmen kan vanaf nu via de website van het Paleis van de Verdraagzaamheid.

Een optreden van IntervOcaal bijwonen? Dat kan.

Op zondag 27 oktober a.s. is IntervOcaal te gast met enkele liederen bij het orgelconcert van Gijs van Schoonhoven ‘s middags in de Grote Kerk in Enschede. Op 17 november is IntervOcaal te gast bij het jubileum van het koor Vocantein in Goor. Maandag 6 januari is het koor te gast bij De Roop, met de Midwinterhoornblazers, in de Jacobuskerk in Enschede.