Wijkteams Enschede start diverse trainingen

20 september 2017

Wijkteams Enschede verzorgt verschillende trainingen en cursussen, voor jong en oud.

Door deel te nemen aan een training of cursus, ontdekt u uw eigen mogelijkheden en leert u van en met anderen die te maken hebben met een zelfde soort situatie.

Mantelzorger in balans

Maandagavond 16 oktober

Deze training is bedoeld voor mantelzorgers van 20 jaar en ouder die willen kijken naar zichzelf en wat zij nodig hebben om meer in balans te komen. Aanmelden kan altijd. Voor de training die 16 oktober start, kan aanmelden nog tot 5 oktober.

Rouw en verlies

Start in oktober

In de cursus Rouw en Verlies kunt u met lotgenoten praten en op andere manier bezig zijn met wat het gemis met u doet en helpen we u met de mogelijkheden die er zijn om uw leven opnieuw vorm te geven.

Gericht op de Toekomst

Start oktober 2017

Deze groep is bedoeld voor vrouwen vanaf 22 jaar die te maken hebben gehad met geweld (lichamelijk, seksueel en/of geestelijk) in hun relatie. Thema’s die besproken worden: het verkennen en leren stellen van eigen grenzen, de dynamiek van mishandeling in relaties, dilemma’s en gevoelens die vrouwen ervaren over het verbreken of voortzetten van de relatie. Voorwaarde voor deelname is dat het geweld gestopt is.

Meer informatie

Meer informatie over de verschillende trainingen kunt u vinden op de website wijkteamsenschede.nl. U kunt zich aanmelden per mail trainingen@wijkteamsenschede.nl of telefonisch via 053-4817900.