#WoensdagWerkt 9 juni 2021

Foto van Jeroen Vissers
09 juni 2021

Onder deze noemer helpen we op woensdag werkzoekende Enschedeërs op weg.

Daarnaast informeren en inspireren we de Enschedese werkgevers over mogelijkheden en kansen voor plaatsingen en leer/werk-trajecten in Enschede. Deze week vragen we aandacht voor Jeroen Vissers.

“Hallo allemaal! Ik ben Jeroen en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de richting van industrieel ontwerpen, interaction design of een vergelijkbare creatieve sector. Onlangs ben ik afgestudeerd op de master Industrial Design Engineering aan Universiteit Twente. Hierbij heb ik me gespecialiseerd in user-centered-design.

Ik sta open voor uiteenlopende uitdagingen. Daarbij valt bijvoorbeeld te denken aan functies waar ik mijn creativiteit kwijt kan in de vorm van design (product ontwerpen, grafisch vormgeven, UX-design etc.) of het oplossen van problemen (consultant, servicedesign etc.). Daarnaast sta ik ook open voor andere uitdagingen zoals bijvoorbeeld in de IT.

Ik ben bekend met alle Adobe programma’s, Solidworks, Cinema 4D, Axure, Figma, fotografie, het coderen in HTML, CSS en JavaScript en leer daarnaast graag nieuwe vaardigheden. Verder ben ik een kritische denker en hou ik ervan om vanuit verschillende stakeholders naar een project te kijken.

Op het moment ben ik woonachtig in Enschede maar ik ben bereid om te verhuizen. Om een indruk te geven heb ik een portfolio website. Ken of ben je iemand die mij verder kan helpen dan kom ik graag in contact via LinkedIn of via email jeroen.m.vissers@gmail.com.”

Neem direct contact op met Jeroen of vraag naar meer informatie via jobcoach Rob Woltering.