Zet jij je in voor het platteland van Zuidwest Twente?

29 mei 2017

LEADER zoekt een LAG-lid uit Enschede

Ben je betrokken bij de ontwikkeling van het platteland? Heb je affiniteit, ervaring en netwerken op het gebied van plattelandsontwikkeling? Ben je in staat actief verbindingen te leggen tussen mensen, ideeën en verschillende sectoren? Ben je in staat om te denken en te acteren op de schaal van Zuidwest Twente? Ben je bereid om te investeren in kennis van LEADER en plattelandsontwikkeling door bijvoorbeeld het bijwonen van bijeenkomsten en cursussen? Woon je in de gemeente Enschede? Ben je een teamplayer? Dan ben jij misschien een van de nieuwe leden van de Lokale Actie Groep Zuidwest Twente!

LEADER stimuleert een duurzame plattelandseconomie in Zuidwest Twente door te verbinden, samen te werken, te innoveren en te transformeren. Spil in de uitvoering van het LEADER-programma is de Lokale Actie Groep (LAG). Zij signaleert kansen voor nieuwe projecten en stimuleert de ontwikkeling ervan. De LAG beoordeelt welke projecten in aanmerking komen voor een subsidie.

In de LAG zijn twee vacatures ontstaan door het vertrek van de LAG-leden uit Enschede en Hof van Twente. Daarom zijn we op zoek naar:

Twee (jonge) leden voor de Lokale Actie Groep Zuidwest Twente, een uit de gemeente Enschede en een uit de gemeente Hof van Twente

Interesse? Kijk op leaderzuidwesttwente.nl en reageer voor 9 juni 12.00 uur!

 

 

 

 

 

 

 
Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland