Nieuws uit Noord

DOEN! Beurs bij de TwentseWelle

Het kan een grote stap zijn: (weer) gaan werken vanuit de bijstand. Daarom organiseren wij op maandag 11 december weer een DOEN! Beurs bij de TwentseWelle.

Huis van Verhalen

Elke maandagavond om 18.00 uur bent u van harte welkom bij de populaire buurtmaaltijd in Prismare. Gezellig samen genieten van een vers bereide maaltijd voor een klein bedrag (€ 1,50)

“Vang de boef in de wijk” Speelt u ook mee?

Om in de praktijk te oefenen organiseren politie en gemeente op dinsdagavond 19 december van 18.00 tot 21.00 uur het spel: “Vang de boef in de wijk” in de wijk De Bolhaar.

Respect!

Een tekenfilmpje over respect zonder woorden zegt soms meer dan heel veel woorden.

Op de koffie in TwentseWelle

Iedere laatste dinsdag van de maand staat om 11.00 uur de koffie klaar in museum TwentseWelle.

Festival de Oriënt in Twekkelerveld

Het Festival De Oriënt waarmee Enschede voor Vrede eind september tijdens de Vredesweek de Enschedese bevolking kennis liet maken met de cultuur van het Midden-Oosten wordt voortgezet. In samenwerking met de Gemeente Enschede komt er in de Week van Respect (6 t/m 10 november) een vervolg hierop.

Veilige oversteek voor amfibieën fietssnelweg

Wethouders Hans van Agteren (Enschede) en Marcel Elferink (Hengelo) waren op 13 oktober aanwezig om samen met Adri Schols van werkgroep Paddentrek de laatste hand aan de veilige oversteek te leggen.

Reparatiekamer Twekkelerveld

Elke eerste dinsdag van de maand is het gezellig druk in de reparatiekamer aan de Schorpioenstraat.