Nieuws uit Noord

Nieuwe entree Ledeboerpark

“Het ziet er weer overzichtelijk en netjes uit.” Een veelgehoorde reactie van bezoekers aan het Ledeboerpark na het opknappen van de parkeerplaatsen en de entree.

Stichting FRAMED zoekt vrijwilligers

Stichting FRAMED wil bijdragen aan kennisoverdracht en ontmoetingen tussen fotografen en beeldende kunstenaars door het organiseren van exposities, lezingen en netwerkbijeenkomsten.

Vrolijke Koningsspelen in Noord

Op vrijdag 21 april waren de Koningsspelen. Een mooie dag voor de kinderen om samen te spelen en te beginnen met een lekker Koningsontbijt.

Opening Krajicek Plaza Deppenbroek

Woensdagmiddag 10 mei van 14.30 tot 16.30 uur is de officiële opening van de Krajicek Plaza Deppenbroek. De opening wordt verricht door wethouder Hans van Agteren.

Leerlingen ESV steken handen uit de mouwen!

Op donderdagmiddag stonden ze er weer helemaal klaar voor! 25 leerlingen van groep 8 van de ESV hebben weer hun best gedaan om de omgeving van de school op te ruimen.

Buren voor buren

Iedereen wil prettig wonen in zijn eigen buurt, maar dit gaat niet altijd vanzelf. Wil je wat betekenen voor je buren in de wijk Deppenbroek? Dan is de werkgroep ‘Buren voor Buren’ misschien iets voor jou.