Nieuws uit Noord

Stadsdeelcommissie nodigt u uit

U bent van harte welkom op 26 september 2017 om 19:30 uur  bij theater Prismare (Roombeek), Roomweg 167d

Loaksteen Meeuwenstraat

De Loakstenen- en begraafplaatsencommissie, een werkgroep van de Stichting Historische Sociëteit Enschede-Lonneker (www.shsel.nl) heeft onder andere als  doel voormalige markegrenzen weer zichtbaar en beleefbaar te maken.

Workshop Inkr8

Workshop InkWil je leren omgaan met conflicten of wil je weten op welke manieren je het beste een meningsverschil of een conflict op kan lossen? r8

Huiskamer van Mekkelholt

De Huiskamer is verhuisd naar het Kompas, IJstraat 4 en is elke werkdag open.

Muziek verbindt

Het project ‘Muziek verbindt’ bij Beien is een groot succes.

Laatste vijvervrijdag!

Op vrijdag 8 september is de laatste muzikale vijvervrijdag van deze zomer in Roombeek.

Natuuractiviteiten Hof Espelo

In september organiseert Landschap Overijssel weer verschillende natuuractiviteiten bij bezoekerscentrum Hof Espelo (Weerseloseweg 259)

Prachtige vijvervrijdagen in Roombeek!

De vijvervrijdagen zijn vier vrijdagavonden in een jaar waar muziek en dans te zien en te horen is op de vijvers van het Roombeek bij Twentse Welle.

Vliegen, vestigen en testen op Technology Base

USE System Engineering (onderdeel van TKH Group N.V.) heeft op 19 juli een intentieovereenkomst getekend met Twente Airport. In het voorjaar van 2018 gaat USE een “expierence centre” vestigen op Twente Airport. Naast shelter B520 wordt de taxitrack ook de testlocatie voor de Contactless Energy & Data Distribution (CEDD®) AGL technologie: een innovatief baanverlichtingssyteem van USE voor vliegvelden (Airfield Ground Lighting, AGL) met LED lampen.