Nieuws uit Noord

Vliegen, vestigen en testen op Technology Base

USE System Engineering (onderdeel van TKH Group N.V.) heeft op 19 juli een intentieovereenkomst getekend met Twente Airport. In het voorjaar van 2018 gaat USE een “expierence centre” vestigen op Twente Airport. Naast shelter B520 wordt de taxitrack ook de testlocatie voor de Contactless Energy & Data Distribution (CEDD®) AGL technologie: een innovatief baanverlichtingssyteem van USE voor vliegvelden (Airfield Ground Lighting, AGL) met LED lampen.

Kennispark Festival: 20 september 2017!

Op 20 juli was de Sneak Preview van de strategieontwikkeling voor het gebied Kennispark Twente. Leo van den Ende, Mirjam Bult en Patrick Welman hebben hun perspectief op de toekomst van Kennispark Twente toegelicht.

Uitnodiging 1e bijeenkomst openbare ruimte Fazantplein

Op dinsdag 4 april hebben we tijdens een inloopbijeenkomst bij Speeltuin ’t Mekkelholt de plannen voor Mekkelholt laten zien. Als vervolg daarop is er op 11 juli een bijeenkomst voor mensen die mee willen denken over de vernieuwing van het gebied.

Keurmerk Veilig Ondernemen Twekkelerveld

Op 20 juni 2017 kreeg winkelcentrum Twekkelerveld de eerste ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Winkelgebieden (KVO-W). Ze zijn het zesde gecertificeerde winkelcentrum in Enschede.

Muziek Koepel Zondagen

Weer drie prachtige optredens op het Dorpsplein Lonneker. De eerste is op 25 juni 2017 van 15:00 uur tot 17:00 uur. De Big Band van het Stedelijk Lyceum treedt dan voor u op. Neem plaats op het plein en geniet van muziek, een hapje en een drankje! Als dat geen heerlijke zondag is!

Padel verovert Enschede

Op vrijdag 2 juni 2017 werden de nieuwe padelbanen bij TV Topspinners officieel geopend door wethouder Jurgen van Houdt en Topspinners-voorzitter Erik Brager.

Wielewaal Zomer Festival

Woonvoorziening de Wielewaal aan de Waalstraat 275 nodigt buurtgenoten uit voor hun Zomer Festival op 17 juni van 12.00 tot 18.00 uur.