Nieuws uit Noord

Uitnodiging 1e bijeenkomst openbare ruimte Fazantplein

Op dinsdag 4 april hebben we tijdens een inloopbijeenkomst bij Speeltuin ’t Mekkelholt de plannen voor Mekkelholt laten zien. Als vervolg daarop is er op 11 juli een bijeenkomst voor mensen die mee willen denken over de vernieuwing van het gebied.

Keurmerk Veilig Ondernemen Twekkelerveld

Op 20 juni 2017 kreeg winkelcentrum Twekkelerveld de eerste ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Winkelgebieden (KVO-W). Ze zijn het zesde gecertificeerde winkelcentrum in Enschede.

Muziek Koepel Zondagen

Weer drie prachtige optredens op het Dorpsplein Lonneker. De eerste is op 25 juni 2017 van 15:00 uur tot 17:00 uur. De Big Band van het Stedelijk Lyceum treedt dan voor u op. Neem plaats op het plein en geniet van muziek, een hapje en een drankje! Als dat geen heerlijke zondag is!

Padel verovert Enschede

Op vrijdag 2 juni 2017 werden de nieuwe padelbanen bij TV Topspinners officieel geopend door wethouder Jurgen van Houdt en Topspinners-voorzitter Erik Brager.

Wielewaal Zomer Festival

Woonvoorziening de Wielewaal aan de Waalstraat 275 nodigt buurtgenoten uit voor hun Zomer Festival op 17 juni van 12.00 tot 18.00 uur.

Leerlingen maken Duitse en Nederlandse wandkleden

Woensdag 24 mei onthulde wethouder Hans van Agteren twee fantastische wandkleden die gemaakt zijn door de leerlingen van de Viktoriaschule Gronau en de Paulusschool. Er is een Nederlands en een Duits wandkleed gemaakt.