Activiteiten Deppenbroek

Gefinancierd vanuit de wijkbudgetten

Bingomiddag Het Achtervoort

Op 23 maart organiseerden  jongeren van 12 t/m 15 jaar uit Enschede Noord een bingomiddag met als doel jong en oud dichter bij elkaar te brengen. De bingomiddag vond plaats in seniorencomplex Het Achtervoort en was voor alle bewoners in de wijk. De deelnemers waren erg enthousiast en willen graag een vervolg op deze succesvolle middag! TV Enschede maakte van de bingomiddag een reportage. Deze is te zien via www.tvenschedefm.nl  Jij in de wijk seizoen 2 aflevering 10.

Voor de jongeren was het de eerste activiteit die ze met hulp van Alifa organiseerden. Voor hun een mooie gelegenheid om hun maatschappelijke inzet te tonen. Bij voldoende inzet in 6 maanden tijd worden zij hiervoor beloond met deelname aan de FC TwenteCup.

 

Opschoondag Deppenbroek

Door de inzet van vrijwilligers tijdens de landelijke opschoondag op 19 maart is Deppenbroek weer schoner. Maar liefst 11 vuilniszakken met zwerfafval zijn opgehaald. Woonlocatie De Wielewaal van Aveleijn stelde de recreatieruimte beschikbaar. Daar konden de  vrijwilligers  genieten van een welverdiend kop koffie/thee met een plakje cake.

Heeft u een duurzaam idee om zwerfafval te verminderen of wilt u meer voor uw wijk betekenen? Kom dan eens langs op een bijeenkomst van het Bewonersplatform Deppenbroek. Er zijn diverse mogelijkheden om uw ideeën voor de buurt om te zetten in realiteit! Het Bewonersplatform is ook nog op zoek naar mensen uit Deppenbroek die deel willen nemen in de commissie wijkbudgetten. Deze commissie bepaalt of bewonersideeën worden uitgevoerd. Meld u aan via bpdeppenbroek@hotmail.com.