Deppenbroek in Actie

20 maart 2019

23 maart Landelijke Opschoondag!       

De kick-off van een jaar lang acties en initiatieven om de wijk schoon te maken én te houden! Zaterdag 23 maart kunt u zich vanaf 14:00 uur melden in het Winkelcentrum Deppenbroek bij de kraam tegenover Pearle. Hier worden de spullen uitgedeeld die nodig zijn om de wijk zwerfafvalvrij te maken. Samen gaat het vervolgens in groepjes de straten door.

Na een uur verzamelt iedereen zich bij Aveleijn De Wielewaal, waar koffie, thee en iets lekkers klaarstaat voor alle harde werkers. Om 16:00 uur weer verzamelen in het Winkelcentrum waar alle materialen én de afvalzakken ingeleverd kunnen worden. Hard werken wordt beloond! Bij het inleveren van elke volle vuilniszak krijgt u een lot waarmee kans maakt u op enkele mooie prijzen!

Het Bewonersplatform Deppenbroek hoopt op een grote opkomst en samen met alle inwoners de wijk schoon te maken op deze dag! Zorg dat u erbij bent. Nodig uw vrienden, buren, familie en teamgenoten uit en doe mee. Kom in beweging, zet u in voor de wijk en beleef samen plezier tijdens het zwerfafvalvrij maken van de straten. Ga naar facebook.com/wijkdeppenbroek, laat weten dat u erbij bent en deel de actie! Het schoonmaken én houden van de wijk lukt het Bewonersplatform Deppenbroek immers niet alleen.