Deppenbroek Schoon

deppenbroek schoon flyer
12 maart 2019

Op zaterdag 23 maart is de Landelijke Opschoondag! 

Het Bewonersplatform Deppenbroek wil, in samenwerking met de gemeente Enschede en hopelijk meerdere organisaties en instanties uit de wijk, deze dag aangrijpen om de wijk schoon te maken. Een kick-off van een jaar lang acties en initiatieven om onze wijk schoon te maken én te houden!

Actie!

Zaterdag 23 maart komen zij in actie. Vanaf 14:00 uur kunnen alle bewoners zich melden in het Winkelcentrum Deppenbroek bij de kraam tegenover Pearle. Hier worden de spullen uitgedeeld die nodig zijn om de wijk zwerfafvalvrij te maken. Samen gaat het vervolgens in groepjes de straten door. Na een uur verzamelt iedereen zich bij Aveleijn De Wielewaal waar koffie, thee en iets lekkers klaarstaat voor alle harde werkers. Om 16:00 uur weer verzamelen in het Winkelcentrum waar alle materialen én de afvalzakken ingeleverd kunnen worden.

Maak kans op mooie prijzen

Hard werken wordt beloond! Bij het inleveren van elke volle vuilniszak krijgt u een lot waar u uw gegevens op kunt noteren. Deze levert u in en zo maakt  u jans op enkele mooie prijzen! Er worden bijvoorbeeld twee kaarten weggegeven voor het duel FC TWENTE - FC DEN BOSCH op vrijdag 29 maart in De Grolsch Veste. Ook maakt u kans op twee kaarten voor 'Breek'. Een voorstelling van cabaretière Nathalie Baartman op donderdag 16 mei in De Kleine Willem. De loting vindt op maandag 25 maart plaats en de winnaars worden per e-mail geïnformeerd en bekend gemaakt op de site wijkdeppenbroek.nl.

Eén buurt, één missie

Het Bewonersplatform Deppenbroek hoopt op een grote opkomst en samen met alle inwoners de wijk schoon te maken op deze dag! Zorg dat u  erbij bent. Nodig uw vrienden, buren, familie en teamgenoten uit en doe mee. Kom in beweging, zet u in voor de wijk en beleef samen plezier tijdens het zwerfafvalvrij maken van de straten. Ga naar facebook.com/wijkdeppenbroek, laat weten dat u erbij bent en deel de actie! Het schoonmaken én houden van de wijk lukt het Bewonersplatform Deppenbroek platform immers niet alleen.

Contact

Heeft u vragen? Leuke ideeën of suggesties? Wilt u  laten weten dat u, alleen of met een groep, van de partij bent? Stuur een e-mail naar info@wijkdeppenbroek.nl