Eten en gezondheid

Op de afbeelding zie je citroenen, sinaasappels, tomaten en bananen.
04 september 2019

Vindt u zich te zwaar en bent u vaak moe waardoor u niet goed kunt bewegen? Voor een deel kan dit komen door wat en hoeveel u eet. 

Gulsah, diëtiste in Noord Enschede, heeft samen met Power Noord een programma opgesteld om mensen te helpen met afvallen, gezonder te eten en meer energie te krijgen. Dit doet u niet alleen, maar samen met een groep mensen uit uw eigen wijk. Zodat u er samen over kan praten: wat vindt u moeilijk? en wat werkt er bijvoorbeeld goed bij iemand anders?

De groep komt in eerste instantie 8 weken bij elkaar. In die weken wordt samen gekeken naar wat u eet, wat er anders kan, hoe u omgaat met stress, of u voldoende beweegt, enzovoort. Ook doet de groep samen boodschappen, wordt er gezamenlijk gekookt en gekeken hoe u actiever kunt worden. Maar het gaat er ook vooral om van elkaar te leren en elkaar te helpen.

De groep start op woensdag 4 september, bij Power Noord, Meeuwenstraat 160 en komt 8 keer bij elkaar op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Eigen bijdrage is € 5,- per keer. Lijkt het u leuk om mee te doen? Neem contact op met Gulsah: info@nutry.nl / 06-12941432. Of loop even binnen bij Power Noord. Ook als u interesse hebt, maar niet kan op deze datum/tijd, geef u dan op en zeg wanneer u wel kunt!