Gezellig en lekker lunchen bij Bewonersbedrijf Beien

4 bewoners aan tafel bij Beien tijdens de lunch
13 november 2019

Elke maandag, dinsdag en donderdag van 12.00 - 13.00 uur is er een heerlijke, gezonde lunch bij het bewonersbedrijf Beien in Enschede Noord.

Het keukenteam van Beien staat onder leiding van een professionele kok Ray Griët voor u klaar.

Het keukenteam maakt drie keer per week een verrassende lunch met soep en een warm gerechtje voor weinig geld. Het team vindt het belangrijk dat eten gezond en duurzaam moet zijn. Daarom werken ze zoveel mogelijk met lokale producten. En natuurlijk met groenten en kruiden uit eigen moestuin! 

Het café is een gezellige plek waar u buurtgenoten tijdens de lunch kunt ontmoeten. ’s Zomers kunt u op een heerlijk terras zitten met uitzicht op de bloeiende moestuin. Naast de lunches biedt het keukenteam ook catering aan voor 
de buurt.

Beien is al ruim vijf jaar actief als een wijkcentrum van en voor de bewoners van Enschede Noord. Meer dan 40 vrijwilligers toveren een voormalig leegstaand schoolpand om in een bruisend wijkcentrum met tal van activiteiten en wijkdiensten. Ook heeft Beien een gezellig café, een biologische moestuin, een buurtwerkplaats en vergaderlocaties te huur.

Meer weten? Kijk op beien.nl, daar vindt u ook de lunchkaart van de maand. Of mail naar info@beien.nl. Het adres is Meeuwenstraat 160, 7523 XZ Enschede.