Inloopbijeenkomst herinrichting openbare ruimte Fazantplein

18 mei 2018

Op woensdag 23 mei is er een inloopbijeenkomst over de herinrichting van de openbare ruimte van het Fazantplein en omgeving. U bent van harte welkom.

Inloopbijeenkomst 23 mei 2018

De inloopbijeenkomst zal van 18.00 tot 20.00 uur worden gehouden in het clubhuis van Speeltuin ’t Mekkelholt (Dr. van Damstraat 32, Enschede). Om uiterlijk 20.00 uur sluiten wij de bijeenkomst af.

Wat?

Inloopbijeenkomst schetsontwerp Vernieuwing openbare ruimte Fazantplein en omgeving

Wanneer?

Woensdag 23 mei 2018

Hoe laat?

18.00 uur tot 20.00 uur

Waar?

Speeltuin ’t Mekkelholt (Dr. van Damstraat 32, Enschede)

Schetsontwerpen

Tijdens een eerste (bewoners)bijeenkomst vorig jaar hebben wij de kaders en uitgangspunten gepresenteerd en zijn bij de aanwezigen ideeën en wensen opgehaald. Deze opbrengst is meegenomen en uitgewerkt in schetsontwerpen die wij nu graag met u willen delen/aan u willen voorleggen. Gedurende de avond kunt u deze ontwerpen van de vernieuwing van het openbaar gebied bekijken. Tijdens de bijeenkomst zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om uw vragen te beantwoorden en om toelichting te geven. U kunt de bijeenkomst op een door uzelf gekozen moment bezoeken.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze brief dan kunt u contact opnemen met de projectleider, mevrouw A. van den Heuvel van de gemeente Enschede. U bereikt haar  via telefoonnummer 06 – 3039 3948 of email a.vandenheuvel@enschede.nl.