Jij maakt de buurt schoner

leden van de studentenvereniging 'Navigators Studentenvereniging Enschede' met zakken vol afval
30 oktober 2019

Afgelopen zomer staken leden van de studentenvereniging 'Navigators Studentenvereniging Enschede' de handen uit de mouwen om de buurt een stuk schoner te maken

Zij verzamelden zakken vol zwerfafval.

Jij maakt de buurt aanhanger

Er zijn meer inwoners die zwerfvuil uit de buurt verzamelen om ergernis nummer 1 zelf aan te pakken. Wilt u samen met uw buurtbewoners zelf een actie organiseren in uw buurt, maar heeft u daarvoor niet al het benodigde gereedschap? Leen dan gratis de ‘Jij maakt de buurt aanhanger’.

De ‘Jij maakt de buurt aanhanger’ is een aanhanger vol gereedschap, die u en uw buurtbewoners, school of vereniging gratis kunnen lenen voor het organiseren van bijvoorbeeld een gezamenlijke (schoonmaak)actie om zelf uw buurt mooier en aangenamer te maken.

In de aanhanger vindt u het benodigde gereedschap, zoals bezems, zwerfvuilrapers, vuilniszakken, scheppen, handschoenen, water om handen te wassen en nog veel meer. Ook vindt u in de aanhanger petjes en hesjes van ‘Jij maakt de buurt!’.

Hoe werkt het?

Ga naar de website jijmaaktdebuurt.nl. Navigeer onder de rubriek ‘Hoe werkt het’ naar ‘Jij maakt de buurt aanhanger’ en vul het formulier in. Verzend het formulier minimaal 4 werkdagen voor de benodigde datum. Een medewerker neemt vervolgens contact met u op om de beschikbaarheid en mogelijkheden te bespreken en verdere afspraken te maken.

afbeelding van de aanhanger van "Jij maakt de buurt"