Jongereninloop ‘t Proathuus

jongeren bij 't Proathuus
31 maart 2021

Loop je ’t Proathuus binnen dan valt direct op dat het voor diverse doeleinden gebruikt wordt.

Er worden activiteiten georganiseerd door organisaties en buurtbewoners voor verschillende doelgroepen. Eén van de doelgroepen die daar bediend worden zijn tieners/jongeren. In ’t Proathuus kunnen zij op een ontspannen manier leeftijdsgenoten ontmoeten. Er is materiaal aanwezig om er een gezellige middag of avond van te maken. Zo kunnen zij er gamen op een PlayStation, zijn er gezelschapsspellen en een lekkere zithoek. Ook is er een beamer om op groot scherm een film of voetbalwedstrijd te kijken.

Meer activiteiten voor jongeren

Het is de bedoeling dat er in ‘t Proathuus, zodra de coronamaatregelen het toelaten, met regelmaat activiteiten worden georganiseerd. Dit kunnen sport- en spelactiviteiten zijn maar ook jongerenmiddagen en/of avonden of voorlichtingbijeenkomsten. Overigens kon er ook al enige tijd gesport worden in de gymzaal naast ‘t Proathuus aan de Schietbaanweg.Kijk ook op Instagram of Facebook om op de hoogte blijven van de (jongeren)activiteiten:
Facebook: www.facebook.nl/proathuustwekkelerveld of  www.facebook.nl/sagarjongerenwerkeralifa
Instagram: www.instagram.com/sagar_alifa

Openingstijden jongereninloop

De jongereninloop is elke dinsdag open van 14.30 tot 17.00 uur en de gymzaal elke vrijdag van 19.15 tot 20.45 uur. Momenteel is de gymzaal gesloten vanwege de coronamaatregelen. Tijdens de inloop- en sportmomenten is er altijd een jongerenwerker en een stagiaire social work aanwezig voor begeleiding of om problemen te bespreken zoals bijvoorbeeld pestgedrag, vragen over drank en drugs, liefde en seksualiteit.

Meer informatie

Loop eens binnen voor meer informatie of leuke suggesties. Bellen of mailen met de jongerenwerker Sagar Bhagoe kan ook via s.bhagoe@alifa.nl of tel.: 06-53205272. ’t Proathuus is te vinden aan de Regulusstraat 8 (in de Paulusschool, ingang naast de hoofdingang).