Kennispark Festival: 20 september 2017!

02 augustus 2017

Op 20 juli was de Sneak Preview van de strategieontwikkeling voor het gebied Kennispark Twente. Leo van den Ende, Mirjam Bult en Patrick Welman hebben hun perspectief op de toekomst van Kennispark Twente toegelicht.

Daarnaast is de visualisatie van de strategieontwikkeling onthuld (zie onderstaande afbeelding). De visualisatie laat een dynamische innovatiecampus zien in een groene omgeving waar de 4 o’s - onderwijs, onderzoek, ondernemerschap en overheid – in één uniek gebied samenkomen. Het is het resultaat van gesprekken en interviews met ondernemers, studenten, bestuurders en professionals binnen het gebied.

Kennispark Festival op 20 september

Tijdens het Kennispark Festival op 20 september zal de aangescherpte visie weer met u gedeeld worden. Het doel van dit festival is het verbinden van ondernemers, bezoekers en gebruikers middenin het gebied. Het Kennispark Festival vindt plaats op 20 september van 15:00 uur tot 19:00 uur op het bedrijventerrein Kennispark Twente rondom de Flow of Innovation tussen het NS-station en de UT.

Wat kunt u verwachten:

  • Presentatie van de Flow of Innovation
  • Presentatie toekomstplannen Kennispark
  • Muziek, foodtrucks, inspiratie en ambitie
  • Mix van ondernemers, studenten en professionals
  • Stemmen op dé naam voor de fietsbrug Auke Vleerstraat

Samen maken we van het Kennispark een hotspot voor innovatie en ondernemerschap. Een gebied om trots op te zijn! Houd de website van Kennispark Twente in de gaten voor aanvullingen op het programma.