Kerstactiviteiten in de wijk

De komende tijd vinden er veel activiteiten plaats. Zit er iets voor u bij?

Zaterdag 19 december

  • Van 13.00 – 17.00 uur organiseert de kinderboerderij samen met de Baptistengemeente ‘Kerst op de kinderboerderij’, met een levende kerststal, muzieken een kerstmarktje.
  • De activiteitencommissie van bewonersplatform Mekkelholt organiseert weer dejaarlijkse kerstmarkt van 13.00 tot 17.00uur. Dit keer bij bewonersbedrijf Beien op de hoek Hulsmaatstraat/Meeuwenstraat.

Zondag 20 december
Op zondag 20 december organiseert Landschap Overijssel een kerstwandeling met snert op Hof Espelo. Tijdstip: 12.00 – 16.00 uur. U kunt de route in eigen tempo volgen en genieten van een kopje snert, een warm vuurtje en de midwinterhoornblazers. Kosten 3 euro p.p. (kinderen 1,50 euro, donateurs gratis). Voor meer informatie zie: www.landschapoverijssel.nl

Maandag 21 en dinsdag 22 december
Op 21 en 22 december wordt een Kerst2Daagse georganiseerd in de Deppenbroekhal. De dagen, die bol staan vansport- en spelactiviteiten, starten om 11.00 uur en eindigen om 15.00 uur. Te denken valt aan digitale dans matten, workshops van Breakdance, Freerun, Boulder (klim-
men), Bounz. Kortom voor ieder wat wils. Deelname is gratis en zonder opgave. Wel zijn schone schoenen verplicht en wordt comfortabele kleding aangeraden.

Vrijdag 25 december (Eerste Kerstdag)
De Huiskamer van Mekkelholt is eerste kerstdag geopend voor een ontbijt, lunch en diner. U kunt u voor één of meerdere maaltijden opgeven.

Donderdag 31 december (Oudejaarsavond)
Op Oudejaarsavond bent u van harte welkom bij bewonersbedrijf Beien aan de Meeuwenstraat 160. Hier kunt u samen met andere buurtbewoners het oude jaar op een gezellige manier afsluiten. Meer informatie verschijnt binnenkort op de de website beien.nl.