Kerstconcert voor buurtbewoners Kottenpark

12 december 2016

Op maandag 19 december om 19.30 uur organiseert locatie Kottenpark van Het Stedelijk Lyceum het jaarlijkse kerstconcert. Nieuw is dit jaar, dat ook buurtbewoners welkom zijn.

Nieuw is dit jaar, dat ook buurtbewoners welkom zijn.

De entree is gratis. Bezoekers kunnen in de bus een vrije gift deponeren voor een school die Kottenpark ondersteunt in Burkina Faso. Naast prachtige klanken staat er een heerlijk glas glühwein voor bezoekers klaar!

Tijdens het kerstconcert, brengen leerlingen en personeelsleden liedjes ten gehore die passen in de kerstsfeer. Zo’n kleine 20 jaar geleden nam directeur Bram Distel het initiatief om op vrijdag voor de vakantie het kerstfeest in te luiden met een optreden van oud-leerlingen die na hun tijd op het Kottenpark een muzikale carrière waren begonnen. Het werd een groot succes. Een traditie was geboren. Wel heeft zij een verandering doorgemaakt, want tegenwoordig is er zoveel talent op het Kottenpark te vinden, dat het concert alleen nog maar draait op de huidige leerlingen en personeel. En telkens weer zit de zaal vol… Wees welkom!