Leen gratis de ‘Jij maakt de buurt!-zwerfafvalmobiel’!

Wil jij samen met je buurtbewoners zelf een actie organiseren in jouw buurt, maar heb je daarvoor niet al het benodigde gereedschap? Leen dan de ‘Jij maakt de buurt! aanhanger’.

Wat is het?

De ‘Jij maakt de buurt! – zwerfafvalmobiel’ is een aanhanger vol gereedschap, die jij en je buurtbewoners, je school of vereniging gratis kan lenen voor het organiseren van bijvoorbeeld een gezamenlijke (schoonmaak)actie om zelf jouw buurt mooier en aangenamer te maken. Wil jij bijvoorbeeld samen met de buurtbewoners de voortuinen of de plantsoenen in je straat schoonmaken en het zwerfafval opruimen of je op andere wijze inzetten voor jouw buurt? In de ‘Jij maakt de buurt!–aanhanger’ vind je het benodigde gereedschap, zoals bezems, zwerfvuilrapers, vuilniszakken, scheppen, handschoenen, water om je handen te wassen en nog veel meer.  Ook vind je in de aanhanger petjes en hesjes.

 Hoe werkt het?

Vul het formulier in op www.jijmaaktdebuurt.nl en verzend het minimaal 4 werkdagen voor de benodigde datum. Als je weet welke (aanvullende) materialen je nodig hebt bij je actie dan kun je dit ook alvast in het overzicht aangeven. Een medewerker neemt vervolgens contact op om de beschikbaarheid en mogelijkheden te bespreken en verdere afspraken te maken.