Open dag bij Beien en Power Noord

04 april 2017

Een feest voor de zintuigen!

 

 

 

 

Origineel, verbindend en informatief. Dat het programma voor de OPEN DAG op dinsdag 11 april. Het wordt een feest voor alle zintuigen, zo beloven de organisatoren BEIEN, POWER NOORD, ALIFA, MANNA  en EZRA.

Wanneer: 11 april 2017 van 13.00 tot 22.00 uur.

Waar: Aan de Meeuwenstraat 160 in Enschede.

Een greep uit het aanbod: 

En er is meer…

De opbouwwerkers van Alifa geven antwoord op uw vragen over inzet en activiteiten voor en door de buurt of ondersteuning van eigen initiatieven in de wijk. Laat u informeren over de lessen in zeven (!) verschillende talen bij Power Noord of het project Muziek verbindt van Beien. Voor de kinderen: het plein van Beien is speciaal ingericht met een ontdekkingstocht naar survival trucs!

Al met al een aardig gevuld programma voor jong en oud! Een speciale attractie deze dag is de officiële opening van de winkel in Beien met vooral biologische producten in het assortiment. U kunt op ieder gewenst tijdstip naar binnen lopen voor een nadere kennismaking. Beleef het mee, u bent van harte welkom!

Check de website of Facebookpagina voor aanvullende informatie en het volledige programma. Na 20.00 uur wordt de open dag in Café Hier! met gezellige muziek afgesloten.