Open Dag Technology Base

Open dag Technology Base
07 september 2018

In verband met de open dag wordt het natuurgebied en Weerseloseweg/Vliegveldstraat  op 16 september afgesloten. 

Op zondag 16 september gaan de poorten van de Technology Base op de voormalige vliegbasis Twenthe van 11.00 tot 17.00 uur open voor jong en oud. Er is van alles te zien en te beleven. Eén van de onderdelen is een vliegshow. Vanwege de vliegshow zijn de volgende veiligheidsmaatregelen van kracht: . 

  • Afsluiting natuurgebied

    Het gehele natuurterrein ten zuiden van de startbaan is van 09.00 tot 15.00 uur afgesloten en verboden gebied. Dat geldt ook voor de Spottershill. Er zijn beveiligers op de toegangswegen naar het natuurgebied en ook de boswachter patrouilleert. De beveiligers zijn bevoegd mensen te weren, omdat het natuurgebied op dat moment onderdeel uitmaakt van het evenemententerrein. Spotters krijgen een eigen plek aan de kant van de Technology Base, omdat zij geen gebruik kunnen maken van de Spottershill.

  • Afsluiting Weerseloseweg – Vliegveldstraat

    De Weerseloseweg – Vliegveldstraat wordt tussen 13.00 en 15.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt tijdens de afsluiting doorverwezen naar de omleidingsroute richting Hengelo door de letter U te volgen. Aanwonenden of bezoekers van Restaurant Kleinsman en Eetcafé Bommel kunnen hier tijdens de afsluiting gewoon door rijden. Ook fietsers mogen hier ongehinderd door fietsen. Er zijn verkeersregelaars om de afsluiting en doorgangen te begeleiden.

Komt u naar de Open Dag?

Komt u ook een kijkje nemen en genieten van de Open Dag?  Meer informatie op Meet the future tijdens de open dag technology base.