Veel activiteiten tijdens het Zomerfestival Twekkelerveld

30 augustus 2016

Op zaterdag 3 september vindt het jaarlijks Zomerfestival in de wijk Twekkelerveld plaats. Rondom de Schorpioenstraat en het Winkelcentrum zullen tal van festiviteiten plaatsvinden zoals diverse spectaculaire attracties, schminken, theater, optredens, demonstraties, multiculturele markt, werkelijk teveel om op te noemen.

Er zijn allerlei kramen waar uiteenlopende zelfgemaakte artikelen, hobby, etenswaren, recreatieve zaken, activiteiten, en overige artikelen worden aangeboden. Ook is er ruimte voor een rommelmarkt waar natuurlijk de kinderen een stuivertje willen verdienen.

Als je het leuk vindt om iets met zang dans en theater te doen moet je vooral komen. Onder begeleiding van deskundige begeleiding leer je de fijne kneepjes van het vak. Later op de dag mag je aan het publiek laten zien wat je hebt geleerd.

Ook voor senioren

Livio organiseert op deze dag in het eigen gebouw een speciale middag voor de senioren in de wijk. Van 14.30 tot 17.00 uur is er een gezellig middag met een optreden van “De Stadse Leu”.

Ook de Silochurch nodigt iedereen deze middag uit voor een gratis inlooplunch van 12:00 tot 14:00 uur in de kerk aan de Zonstraat. Hier kunt u als wijkbewoners gezellig samen een gesprekje voeren en een lunch nuttigen.

Nederlandstalige artiesten

Om 17:00 uur sluit het middagdeel en na een kleine pauze begint rond 19:30 uur het avondprogramma op de grote parkeerplaats bij het Winkelcentrum. Op een groot podium treden diverse Nederlandstalige artiesten op. Ook zal DJ Rob Toonen, die je wellicht kent van Slam!fm, muziek draaien en een reischeque ter waarde van 250,- euro verloten. Uiteraard is het mogelijk een hapje en een drankje te nuttigen op deze fantastische avond. Om 23:30 uur eindigt het muziekfestijn.

Schorpioenstraat afgesloten voor verkeer

Vanwege het festival is de Schorpioenstraat van 08:00 uur tot 17:00 uur afgesloten voor het verkeer. Dit betreft ook de Grote Beerstraat, de Jachthondenstraat, de Meteorenstraat en de Algolstraat. Deze straten kunnen tijdelijk niet richting de Schorpioenstraat worden gebruikt voor het verkeer.