Vrolijke noten en bijzondere ontmoetingen in Noord

29 mei 2018

Tijdens de WAK (Week van de Amateurkunst) is ook in stadsdeel Noord veel te beleven. Er zijn opvallend veel activiteiten op het gebied van muziek, theater en beeldende kunst.

Muziek is onder andere te vinden bij De Museumfabriek, zorgboerderij de Viermarken en Zomerfestival Twekkelerveld. Bij De Museumfabriek treden verschillende groepen op: Vocaal ensemble Il Cocodrillo Cante, Jazz combo 5on2 en het Twents Mandoline en Gitaar Orkest. En omdat ze bij de ingang staan, kunt u deze optredens gratis bijwonen! Bij de open dag van de Viermarken op 2 juni kunt u een bezoekje aan de boerderij combineren met het zien van een aantal mooie optredens. En ook bij Zomerfestival Twekkelerveld op 9 juni geven een aantal groepen een optreden.

Improvisatietheater kan u nieuwe ontmoetingen brengen. Wilt u dit ervaren? Doe dan eens een proefles mee bij Alludens, Improkids of Kahbam of ga kijken bij de theatersportwedstrijd van Pro Deo.

Beeldende kunst is, net als voorgaande jaren, ook te vinden in Noord. Heeft u wel eens een kijkje genomen in het gebouw De Vrijhof op de Universiteit? Daar vindt u exposities van twee studentengroepen. De moeite waard om eens naar toe te fietsen! Of kom kijken bij revalidatiecentrum het Roessingh of Prismare, waar ook exposities te bewonderen zijn.

Dit en nog veel meer in Stadsdeel Noord!