Wijkagent Jeroen Vos stelt zich voor

16 mei 2017

Mijn naam is Jeroen Vos en ik werk als wijkagent in de wijken Mekkelholt en Deppenbroek.

Mijn doel als wijkagent is om samen met u de knelpunten en overlastgevende situaties in de wijk(en) in kaart te brengen en hier oplossingen voor te zoeken. Daarvoor werk ik nauw samen met onder andere de woningbouwverenigingen, gemeente, scholen, jongerenwerkers en allerlei hulpverlenende instanties. Maar ook u heb ik hard nodig, want de politie kan het niet alleen!

Door veel in de wijken aanwezig te zijn, op de scooter of lopend, hoop ik de drempel zo laag mogelijk te maken om mij aan te spreken. Ik vind het belangrijk dat u mij weet te vinden als u informatie heeft die de veiligheid in uw buurt ten goede komt. U kunt mij ook bereiken via het algemene telefoonnummer van de politie, te weten 0900-8844. Zoekt u liever contact per mail? Ook dat is mogelijk. Via www.politie.nl/mijnpolitie kunt u een bericht voor mij achterlaten.

Maar het liefst verwelkom ik u tijdens het vrije inloopspreekuur op dinsdag aan de Zaanstraat 12 te Enschede van 13:30 tot 14:30 uur. Als u problemen ervaart in uw woonomgeving kunt u op dat tijdstip bij mij terecht. Dit spreekuur is niet bedoeld om aangiftes op te nemen. Voor het doen van aangifte kunt u bellen met 0900-8844 en een afspraak maken.