Zo veel te doen in Noord

Zumba
29 mei 2019

Tijdens de WAK (Week van de Amateurkunst) is in stadsdeel Noord veel te beleven.

Eén van de grote onderdelen deze week is Zomerfestival Twekkelerveld. Op zaterdag 8 juni is daar heel veel te zien en te beleven. Er zijn onder andere optredens van Al Hayat (buikdans en Bollywood), de PopScool en de band St. John’s Family.

Kinderen kunnen op 5 juni een proefles volgen bij de Improkids. En willen ze vooral bouwen? Dan kunnen ze diezelfde dag een workshop ‘Racers van hout’ volgen bij René Völker.

Beeldende kunst is, net als voorgaande jaren, ook te vinden in Noord. Heb je wel eens een kijkje genomen in het gebouw De Vrijhof op de Universiteit? Daar vind je exposities van twee studentengroepen. De moeite waard om eens naar toe te fietsen! Of kom kijken bij Theeschenkerij Oldenhof of Prismare, waar maar liefst 3 exposities te bewonderen zijn. Wil je zelf aan de slag? Doe dan op 7 juni mee met het Modeltekencollectief.

Zelf zingen of dansen kan ook bij Prismare: zing op 3 juni mee met de smartlappen van 1plus1is3 of volg op 4 juni een gratis Zumba les bij Dance Passion. Genieten van dans kan tenslotte bij de optredens van studentendansvereniging Arabesque op 7 en 8 juni.

logo wak