Ondernemers nieuws

Wij begrijpen het belang van goed geïnformeerd ondernemen. Als gemeente staan we graag dichtbij het Enschedese bedrijfsleven. Daarom praten we u elke week bij over relevante gebeurtenissen in uw omgeving. Mis het niet en meld u aan via www.enschede.nl/nieuwsbrief, met een vinkje bij de rubriek ‘Ondernemen’

MKB Dag van de Ondernemer - 19 november 2021

Op vrijdag 19 november, de landelijke MKB Dag van de Ondernemer, organiseren wij samen met Saxion Centrum voor Ondernemerschap, Rabobank en MKB Twente een inspiratie event, boordevol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden voor iedere fase van het ondernemerschap.

TechMed Event 3 en 4 november 2021

Medische technologie gaat sneller dan ooit. Het is de beste oplossing om toekomstige zorg toegankelijk, betaalbaar en - simpelweg - beter te maken. Het TechMed Event, op 3 en 4 november 2021 in Twente, staat in het teken van de laatste technisch-medische ontwikkelingen. En vooral: samen impact creëren.

Campus Café 21 oktober 2021 - Technology Base

Op 21 oktober is er een nieuwe editie van het Campus Café! Altijd al benieuwd geweest wat er te vinden is naast de landingsbaan van Twente Airport? Een omgeving die is afgeschermd van de buitenwereld, ideaal voor risicovolle of concurrentiegevoelige activiteiten en het testen van nieuwe technologieën.

Financiële ondersteuning na 30 september nog nodig?

Heb je na 30 september 2021 nog financiële ondersteuning voor de voorziening in de kosten van levensonderhoud nodig? Vraag dan vanaf 1 oktober 2021 bij een uitkering op grond van het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz) aan.

Aanmelding Business Days Twente 2022 voor 15 oktober a.s.

Business Days Twente is het grootste carrière-evenement van Nederland met als doel om studenten en bedrijven te verbinden. Deelname aan de Business Days Twente is een uitgelezen kans om in aanraking te komen met de studenten, afgestudeerden of promovendi van de University of Twente.