Ondernemers nieuws

Wij begrijpen het belang van goed geïnformeerd ondernemen. Als gemeente staan we graag dichtbij het Enschedese bedrijfsleven. Daarom praten we u elke week bij over relevante gebeurtenissen in uw omgeving. Mis het niet en meld u aan via www.enschede.nl/nieuwsbrief, met een vinkje bij de rubriek ‘Ondernemen’

VMO Busreis naar Hannover Messe op 25 april

De afgelopen jaren heeft de Gemeente Enschede een busreis voor Twentse en Duitse ondernemers georganiseerd naar de Hannover Messe.

Dit jaar organiseren wij deze busreis niet zelf, maar "liften we mee" op het aanbod van VMO.

 

Intentieverklaring opmaat voor Sportcampus Diekman

Vijf partijen hebben donderdagavond 15 maart een intentieverklaring ondertekend voor samenwerking op het Diekman. Het is de start van de realisatie van de droom ‘Sportcampus Diekman’, regionale (top)sportlocatie van de toekomst.

Tijdelijk extra personeel nodig? Flextensie kan helpen!

Als ondernemer heeft u soms tijdelijk extra personeel nodig. Bijvoorbeeld om een zieke medewerker te vervangen. Of om piekmomenten op te vangen. Om u daarbij te ondersteunen, biedt de gemeente Enschede sinds kort de dienst Flextensie aan.

Verbeterde bewegwijzering in de binnenstad

Stadsdeelwethouder Centrum, Eelco Eerenberg, is er trots op om u de verbeterde bewegwijzering in de binnenstad te laten zien. Aanstaande donderdag 15 maart kunt u het prototype van het nieuwe informatiepaneel bekijken. Het informatiepaneel is ontworpen in nauw overleg met Enschede Promotie.