Ondernemers nieuws

Wij begrijpen het belang van goed geïnformeerd ondernemen. Als gemeente staan we graag dichtbij het Enschedese bedrijfsleven. Daarom praten we u elke week bij over relevante gebeurtenissen in uw omgeving. Mis het niet en meld u aan via www.enschede.nl/nieuwsbrief, met een vinkje bij de rubriek ‘Ondernemen’

Uitnodiging relatiemiddag inkoop

Kom ook naar onze relatiemiddag inkoop van gemeente Enschede op 21 maart 2019 (12:00-16:00 uur) bij Spinnerij Oosterveld.

Informatieplicht energiebesparing bedrijven!

Verbruikt uw bedrijf of instelling jaarlijks vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas(equivalent)? Dan moet u voldoen aan de informatieplicht. Uiterlijk 1 juli 2019 rapporteert u welke energiebesparende maatregelen u nam.

Nog een paar plekken beschikbaar in de 6e ronde Multiply

Multiply brengt MKB-ondernemers en studenten van Saxion Hogeschool bij elkaar met als doel een (business) plan te schrijven voor de ondernemer ‘dat er toe doet’ en dat de ondernemer meer inzichten en houvast biedt in een steeds sneller veranderende wereld.

Ook in 2019 wijst Ondernemersloket Enschede je de weg!

Ook in 2019 kun je voor alle vragen over gemeentelijke zaken bij Ondernemersloket Enschede terecht. Blijf op de hoogte van al het moois dat in Enschede gebeurt en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

REMINDER: Handelsmissie naar Polen voor bedrijven uit Twente / Euregio

Richt u zich als Twentse ondernemer op internationale groei, werkt u aan innovatieve businesskansen en heeft u interesse in de zakelijke mogelijkheden in Polen? Ga dan met burgemeester Onno van Veldhuizen mee naar de provincie Rzeszow in Polen en reserveer van 15 t/m 17 april 2019 in uw agenda!

 

Enschedese ondernemers aan het woord: Martijn Homrighausen van Intrema

Elke maand gaat De Ondernemer op zoek naar bedrijven die vanuit Enschede ondernemen en vraagt waarom ze nou juist voor deze regio kiezen. In deze editie oprichter en directeur Martijn Homrighausen van Intrema Interieurbouw. Zij zijn gevestigd op het Euregio Bedrijvenpark in Enschede.