Ondernemers nieuws

Wij begrijpen het belang van goed geïnformeerd ondernemen. Als gemeente staan we graag dichtbij het Enschedese bedrijfsleven. Daarom praten we u elke week bij over relevante gebeurtenissen in uw omgeving. Mis het niet en meld u aan via www.enschede.nl/nieuwsbrief, met een vinkje bij de rubriek ‘Ondernemen’

Werkpakt keurmerk, iets voor u?

De gemeente verstrekt het Werkpakt keurmerk aan werkgevers die, samen met andere partners en de gemeente, aantoonbaar bijdragen aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden en daarbij optreden als ambassadeur en betrokken partner.

Heeft jouw bedrijf groeiambitie?

Het Snelle Groeiers programma dat speciaal is ontwikkeld om snelgroeiende Overijsselse MKB-ondernemingen te ondersteunen in hun groeiambitie heeft weer 15 nieuwe plekken!

Werkgeverslunch 1 april: The Future is NOW!

Is er straks nog personeel nodig?
Laat u inspireren en informeren door Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk tijdens zijn presentatie over de toekomst van de arbeidsmarkt in Twente.

Reminder Informatieplicht Energiebesparing voor bedrijven!

Uiterlijk 1 juli 2019 moet u rapporteren welke energiebesparende maatregelen u heeft genomen als uw bedrijf jaarlijks meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas(equivalent) verbruikt. Dan moet u voldoen aan de informatieplicht.

Werkzaamheden tweede fase Oldenzaalsestraat van start

Vanaf maandag 18 maart starten de werkzaamheden aan de tweede fase van de Oldenzaalsestraat. Deze loopt van de Kalandergang en Kortelandstraat tot en met de kruising van De Klomp. Dit deel van de Oldenzaalsestraat is zodoende afgesloten tot eind juni.