Ondernemers nieuws

Wij begrijpen het belang van goed geïnformeerd ondernemen. Als gemeente staan we graag dichtbij het Enschedese bedrijfsleven. Daarom praten we u elke week bij over relevante gebeurtenissen in uw omgeving. Mis het niet en meld u aan via www.enschede.nl/nieuwsbrief, met een vinkje bij de rubriek ‘Ondernemen’

Subsidie voor snel groeiende bedrijven

Bent u een ambitieuze ondernemer met een snelgroeiend MKB bedrijf in de provincie Overijssel die de volgende stap wil zetten? Meld u dan aan voor het Snelle Groeiersprogramma van de Provincie Overijssel.

Werkzaamheden in en rondom Oldenzaalsestraat

Om plaats te maken onder de Oldenzaalsestraat start Vitens met BAM Infra maandag 16 juli met het verplaatsen en aanpassen van drie hoofdwaterleidingen in de Oldenzaalsestraat.

Multiply: delen is vermenigvuldigen

MKB-ondernemers zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de 5e ronde van Multiply. Op 10 september wordt hiermee gestart en duurt tot eind november.

Wat doet ondermijning met ondernemers?

Een restaurant zonder klanten. Kappers of autobedrijven die overdag nooit open zijn. De verlaten opslagloods of een leegstaande stal die worden verhuurd en waarvan de ramen zijn afgeplakt.

Is uw onderneming voorbereid op de Brexit?

Op 13 juli organiseert ONL voor Ondernemers samen met de Douane, de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA), de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Nederlandse World Trade Centers, de ONL Brexit Tour.