Ondernemers nieuws

Wij begrijpen het belang van goed geïnformeerd ondernemen. Als gemeente staan we graag dichtbij het Enschedese bedrijfsleven. Daarom praten we u elke week bij over relevante gebeurtenissen in uw omgeving. Mis het niet en meld u aan via www.enschede.nl/nieuwsbrief, met een vinkje bij de rubriek ‘Ondernemen’

Mix & Match netwerkavond

 Kom ook naar de netwerkavond op 22 juni en breng uw ideeën voor de toekomst van de binnenstad van  Enschede verder.

Innoveren, maar dan verrassend menselijk

Op 6 juni a.s. organiseert de Business Connection Group van IKT het tweede college van dit jaar onder het thema ‘Innoveren, maar dan verrassend menselijk’.

NIEUW: Oriëntatietraining Sociaal ondernemen door ROZ

Wat is sociaal ondernemen? Wat kan sociaal ondernemen voor u en uw (nog te starten) bedrijf betekenen? Voor alle ondernemers en starters die meer willen weten over dit onderwerp organiseert ROZ een oriëntatietraining Sociaal ondernemen op maandagavond 12 juni 2017 van 19.00 – 21.30 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo.

Online cursus Duurzaam Ondernemen bij KvK

Speciaal voor alle MKB-ondernemers, die met duurzaamheid aan de slag willen, organiseert de Kamer van Koophandel de MOOC (Massive Open Online Course) 'Duurzaam Vooruit'.

Inspirerende rondleiding door de binnenstad

Ondernemend Enschede levert op! Tegen de landelijke trend in vestigen steeds meer bedrijven en ondernemers zich in onze stad. Wethouder Eelco Eerenberg ging dinsdagavond op stap door de binnenstad met een groep ondernemers, vastgoedontwikkelaars, raadsleden, journalisten en andere geïnteresseerden.