Ondernemers nieuws

Wij begrijpen het belang van goed geïnformeerd ondernemen. Als gemeente staan we graag dichtbij het Enschedese bedrijfsleven. Daarom praten we u elke week bij over relevante gebeurtenissen in uw omgeving. Mis het niet en meld u aan via www.enschede.nl/nieuwsbrief, met een vinkje bij de rubriek ‘Ondernemen’

Bedrijven: doe mee aan Nacht van de Nacht

De gemeente Enschede ondersteunt de Nacht van de Nacht 2017. Daarom roepen wij bedrijven in Enschede op om op zaterdag 28 oktober aanstaande de reclame- en sierverlichting van hun gebouw(en) te doven. Hiermee helpt u Enschede één nacht donkerder te maken. Bespaar ook en doe mee!

Actieprogramma Binnenstad biedt mooie kansen

Begin september hebben de pandeigenaren en ondernemers van de Korte Hengelosestraat al een kleine sneak preview gekregen van het gloednieuwe Mad Hatter. Onder het genot van heerlijke burgertjes kwamen de pandeigenaren en ondernemers samen om te brainstormen over hun straat om zo met elkaar in actie te komen.

Grensoverschrijdende bereikbaarheid bevordert economische groei regio

Als de EUREGIO aansluiting wil vinden bij het mondiale netwerk van grootstedelijke agglomeraties, dan moet de grensoverschrijdende bereikbaarheid beter. Dat is de belangrijkste conclusie van het Congres Bereikbaarheid dat donderdag 28 september door EUREGIO en de gemeente Enschede werd georganiseerd.