Ondernemers nieuws

Wij begrijpen het belang van goed geïnformeerd ondernemen. Als gemeente staan we graag dichtbij het Enschedese bedrijfsleven. Daarom praten we u elke week bij over relevante gebeurtenissen in uw omgeving. Mis het niet en meld u aan via www.enschede.nl/nieuwsbrief, met een vinkje bij de rubriek ‘Ondernemen’

Port of Twente, logistieke hotspot in Twente

Port of Twente is belangenvereniging, havenbeheerder, grondbedrijf en vestigingsloket in één. Bedrijven, overheid, onderwijs- en onderzoeksinstellingen werken samen om de logistieke kracht van Twente nog verder te verbeteren. 

Fully Charged, kom in contact met nieuwe talenten!

Vind je het ook zonde dat zoveel studenten na hun studie weggaan uit de regio? Wil je laten zien wat jullie in huis hebben? Meld je dan aan voor Fully Charged! Fully Charged vindt plaats op 21 juni 2019, vanaf 15.30 uur in de Grolsch Veste.

Netwerkbijeenkomst Startup Twente 9 mei

Startup Twente en the Cee Spot nodigen je van harte uit voor de maandelijkse netwerkborrel op 9 mei a.s. van Startup Twente op de locatie van de Cee Spot.

IGNITE Award zoekt startende sociaal ondernemers in Oost-Nederland

De IGNITE Award is dé prijs, die regionaal sociaal ondernemerschap stimuleert. Deze prijs daagt ondernemers uit om met hun business idee een échte sociale verandering in gang te zetten. Dit jaar staat de schijnwerper op Gelderland en Overijssel.

Doet jouw bedrijf ook mee aan "Fietsmaatjes"?

Met deze fietsactie stimuleren collega’s elkaar in Overijssel om naar het werk te fietsen. Daarbij krijgen deelnemers voor elke gefietste dag een financiële beloning.