Ondernemers nieuws

Wij begrijpen het belang van goed geïnformeerd ondernemen. Als gemeente staan we graag dichtbij het Enschedese bedrijfsleven. Daarom praten we u elke week bij over relevante gebeurtenissen in uw omgeving. Mis het niet en meld u aan via www.enschede.nl/nieuwsbrief, met een vinkje bij de rubriek ‘Ondernemen’

Smart Industry 2019 by Novel-T op 3 oktober a.s.!

Hoe genereer je meer business met Smart Industry?

Smart Industry, Industrie 4.0, IoT, Big Data, Digital Twins, allemaal buzzwords, maar wat kun je er nu praktisch mee binnen je bedrijf?

Netwerkvloer 5 november Grolsch Veste - Save the date!

De Netwerkvloer organiseert op dinsdag 5 november een ondernemersbeurs in de Grolsch Veste voor MKB en MKB-plus. Reserveer deze datum in je agenda en kom als exposant of bezoeker. Ondernemersloket Enschede is ook van de partij.

Investeren in de vrijetijdssector met PMPC 2.0

Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

Save the date: 7 oktober 2019 - 18.00 uur: bijeenkomst over Cybercrime!

Ondernemers, save the date! Cybercrime-alert!
Het kan snel gebeuren. Een medewerker klikt op een linkje in een mail, en plotseling kunt u niet meer bij de data van uw bedrijf. Cybercrime bestaat in verschillende vormen, en is een snel groeiende vorm van criminaliteit.

Mix&Match Netwerkbijeenkomst 18 september vanaf 17.30 uur!

De vorige Mix&Match bijeenkomst is vanwege de hitte afgelast. Hoogste tijd dus voor een mooie en boeiende Mix&Match bijeenkomst waar ondernemers, starters en mensen met mooie ideeën voor Enschede elkaar kunnen ontmoeten en in gesprek gaan om hun plannen een boost te geven.

Informatieavond evenementensubsidie

Organiseert u volgend jaar een evenement dat waardevol is voor onze inwoners en voor de stad Enschede? Dan komt uw evenement misschien in aanmerking voor een subsidie door de gemeente.

Herhaalde oproep: Ga mee op handelsmissie naar China!

In navolging op het succes van voorgaande handelsmissies naar China, gaat de provincie Overijssel van 21 tot 28 september 2019 op een missie naar Liaoning. Wilt u uw mogelijkheden in China ontdekken? Reserveer deze data in vast in uw agenda.

Update bereikbaarheid Enschede

De bouwvak zit er alweer bijna op! Na dit weekend starten er weer werkzaamheden aan de weg in Enschede.