Ondernemers nieuws

Wij begrijpen het belang van goed geïnformeerd ondernemen. Als gemeente staan we graag dichtbij het Enschedese bedrijfsleven. Daarom praten we u elke week bij over relevante gebeurtenissen in uw omgeving. Mis het niet en meld u aan via www.enschede.nl/nieuwsbrief, met een vinkje bij de rubriek ‘Ondernemen’

Accountmanagers Ondernemersloket

De accountmanagers van het Ondernemersloket Enschede helpen ondernemers bij zaken als vergunningen, personeel, bereikbaarheid, bedrijfshuisvesting en milieuzaken.

Ondernemen met impact!

Na 4 succesvolle edities krijgt het groeiprogramma Move2Social Twente een vervolg. Ben jij impact ondernemer, wil je meer maatschappelijk ondernemen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan kan Move2Social de oplossing zijn.

OndernemersPanel Enschede, praat mee, doe mee!

Voor de gemeente is het belangrijk om, naast alle contacten en samenwerkingen die er al zijn met ondernemers, door middel van een OndernemersPanel te horen hoe Enschedese ondernemers denken over bepaalde onderwerpen.

Nieuwe havenmeesters Twentekanalen

Per 1 juni 2021 zijn de havenmeesters Shirley Elken, Bertil Klumpers en Etienne Bosman gezamenlijk verantwoordelijk voor de nautische beheertaken in maar liefst 8 havengebieden aan de Twentekanalen.

Verlengen Tozo gaat niet automatisch!

De Tozo-regeling is verlengd. Als je ondanks de versoepelingen nog steeds niet voldoende winst uit het bedrijf maakt, kun je vanaf 1 juli Tozo 5 aanvragen.

Campus Café festival editie 8 juli

Om je nog even een flinke dosis inspiratie voor die mooie zomer te geven, is er een speciale Campus Café festival editie op 8 juli tussen 15:30 en 18:30 uur!

Aanpassingen steunpakket door herstel economie

De maatschappelijke en economische impact van het coronavirus neemt snel af en de economie herstelt zich. Het gaat ook wezenlijk beter dan vier weken geleden bij de aankondiging van het nieuwe steunpakket werd verwacht. Het kabinet ziet daarin aanleiding om een wijziging te doen in de loonsubsidie NOW.