Ondernemers nieuws

Wij begrijpen het belang van goed geïnformeerd ondernemen. Als gemeente staan we graag dichtbij het Enschedese bedrijfsleven. Daarom praten we u elke week bij over relevante gebeurtenissen in uw omgeving. Mis het niet en meld u aan via www.enschede.nl/nieuwsbrief, met een vinkje bij de rubriek ‘Ondernemen’

Actuele informatie Coronavirus en regelingen voor ondernemers

Veel bedrijven hebben behoefte aan actuele en eenduidige informatie over het Coronavirus en de mogelijke gevolgen voor hun bedrijf. Bij het Ondernemersloket vatten we informatie samen die de verschillende instanties en organisaties hebben. Daarmee willen we ondernemers helpen aan een overzichtelijk lijstje met informatie, namen en nummers.

Initiatief: Help ook de plaatselijke horeca in Enschede

Via het nieuwe platform www.helpdehoreca.nl kunnen vanaf zaterdag 21 maart 12:00 uur waardebonnen aangeschaft worden door iedereen die de horeca in Nederland een warm hart toedraagt. “Deze waardebonnen helpen de ondernemers aan inkomsten, ook nu ze gesloten zijn of alleen voor afhaal en thuisbezorging operationeel zijn.

Novel-T Corona support team

Regionale MKB maakbedrijven, startups en spin-off bedrijven kunnen de komende tijd bij Novel-T experts terecht voor support bij hun uitdagingen voortkomend uit de COVID-19 situatie.