Ondernemers nieuws

Wij begrijpen het belang van goed geïnformeerd ondernemen. Als gemeente staan we graag dichtbij het Enschedese bedrijfsleven. Daarom praten we u elke week bij over relevante gebeurtenissen in uw omgeving. Mis het niet en meld u aan via www.enschede.nl/nieuwsbrief, met een vinkje bij de rubriek ‘Ondernemen’

Dag van de Ondernemer 2018

Op vrijdag 16 november vieren we de landelijke MKB Dag van de Ondernemer en danken we alle Enschedese ondernemers voor hun durf en doorzettingsvermogen.

Social Impact Day Twente op 15 november a.s. in Hengelo

Social Impact Day Twente helpt ondernemen met maatschappelijke impact te versnellen met inspirerende best practices, concrete verbindingen en de uitwisseling van nieuwe ideeën door de koplopers van het Nederland.

Twentse wethouders lanceren platform StarteninTwente.nl

StarteninTwente.nl, hét nieuwe online platform voor Twentse starters, is officieel live. Een viertal Twentse wethouders verzorgde de lancering op 18 oktober tijdens het Launch event voorafgaand aan Business Festival op Vliegveld Twenthe.

ONE Twente bijeenkomst op 30 oktober a.s.

ONE Twente, de Twentse netwerkorganisatie voor de zelfstandig professional, organiseert op 30 oktober a.s. een bijzondere avond over hoe het menselijk brein werkt.