Ondernemers nieuws

Wij begrijpen het belang van goed geïnformeerd ondernemen. Als gemeente staan we graag dichtbij het Enschedese bedrijfsleven. Daarom praten we u elke week bij over relevante gebeurtenissen in uw omgeving. Mis het niet en meld u aan via www.enschede.nl/nieuwsbrief, met een vinkje bij de rubriek ‘Ondernemen’

€25.000 subsidie voor je innovatie?!

Bent u lid van het TKT (Technologie Kring Twente) en bent u bezig met het ontwikkelen van een nieuw product, software of dienst? Doet u dit (voor een deel) samen met een ander bedrijf en wilt u daar subsidie voor ontvangen van €25.000?

Social Impact Award

Tijdens Social Impact Day Zwolle op 28 september a.s. wordt de Social Impact Award uitgereikt aan een Overijsselse onderneming die economische en maatschappelijke meerwaarde creëert, of hier een veelbelovend plan voor heeft dat al deels gerealiseerd wordt.

MKB tour Provincie Overijssel in Enschede

Provincie Overijssel is met de MKB tour ook langs geweest in Enschede. Het doel van de MKB tour is om een optimaal ondernemersklimaat te creëren dat tegemoet komt aan de wensen van de ondernemers. De betrokkenheid van de gemeente is daarbij essentieel.

Enschede gaat voor schone lucht in de binnenstad

Emissievrij bevoorraden van de binnenstad: voor dat doel gaat gemeente Enschede, samen met Deventer en Zwolle. De steden ondertekenden medio juni gezamenlijk de Green Deal Zero Emissie Stadslogistiek (Green Deal ZES).