Ondernemers nieuws

Wij begrijpen het belang van goed geïnformeerd ondernemen. Als gemeente staan we graag dichtbij het Enschedese bedrijfsleven. Daarom praten we u elke week bij over relevante gebeurtenissen in uw omgeving. Mis het niet en meld u aan via www.enschede.nl/nieuwsbrief, met een vinkje bij de rubriek ‘Ondernemen’

Kick-off 3e tranche Multiply op 11 september!

Verandert er veel om u heen? Verschijnen er iedere week nieuwe concurrenten op plekken die u niet verwacht? Ziet u nieuwe kansen ontstaan en ontbreekt het u aan de tijd om erop in te springen? Bent u MKB-ondernemer in Enschede in de industrie, handel of dienstverlening met minimaal 5 medewerkers?

Nieuwe website van Kennispark Twente is live!

Kennispark Twente vaart een nieuwe koers. Samen met ondernemers en kennisinstellingen in het gebied, innovatie-aanjager Novel-T en andere betrokken partners wordt er verder gebouwd aan een innovatiecampus van internationale betekenis.

Binnenstad Enschede doet het beter dan vergelijkbare steden

Het gaat goed met de binnenstad van Enschede. De bezoekersaantallen stijgen met 3% ten opzichte van vorig jaar. Dit is meer dan in winkelgebieden van gelijke omvang (+ 0,6%), meer dan in de drie grootste binnensteden (+ 0,8%) en ook meer dan het gemiddelde in Nederland (+ 0,4%).

ONE Twente bestaat 10 jaar!

ONE Twente,  de Twentse netwerkorganisatie voor de zelfstandig professional, viert haar tienjarig jubileum met een reünie op dinsdag 11 juli.

Werkgeverslunches Werkplein Twente

Kom naar de werkgeverslunches van Werkplein Twente en laat u door onze sprekers informeren, inspireren en adviseren over de beste manier om uw personeelsbeleid klaar te maken voor de toekomst. De werkgeverslunches zijn gratis toegankelijk voor maximaal 2 personen per bedrijf. Een unieke kans om uw kennis uit te breiden en tevens te netwerken met andere Twentse bedrijven.

Beste Binnenstad van Nederland: Enschede in top 5

Enschede is genomineerd voor de titel Beste Binnenstad van Nederland! Vandaag werd bekend dat Enschede met Arnhem, Den Haag, Nijmegen en Breda gaat uitmaken wie deze titel in november in de wacht mag slepen.